FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Dică are altă variantă în privința lui Planici: "Asta am vorbit cu Argăseală" » Anunțul oficial al clubului

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 12:36

După ce fundașul Bogdan Planici a fost prezentat miercuri drept noul fotbalist al FCSB-ului, vineri seara impresarul a anunțat că transferul a picat din cauza conducerii roș-albastre, însă Nicolae Dică a afirmat că problema ar fi existat la vechiul club al jucătorului. 

update

FCSB a anunțat oficial că Planici va începe antrenamentele sub comanda lui Nicolae Dică de săptămâna viitoare.

"FC Steaua București anunță că transferul fundașului Bogdan Planic, provenit de la FK Vojvodina, a fost perfectat. Jucătorul se va antrena sub comanda lui Nicolae Dică începând de săptămâna viitoare, când vor fi reluate pregătirile echipei", este mesajul de pe pagina oficială a FCSB-ului.

Știrea inițială:

Tehnicianul FCSB-ului susține că este vorba despre o problemă la fostul club al jucătorului, Vojvodina Novi Sad, și că speră în continuare ca transferul să se realizeze. 

"Este foarte încurcată problema cu Planici, știam că vine la noi, iar vineri după antrenament am aflat că sunt probleme de la clubul lui. Rămâne de văzut dacă se vor rezolva. Vorbisem cu domnul Argăseală, știam că totul e ok, dar apoi mi s-a spus că sunt probleme la clubul lui.

Îmi doresc foarte mult să vină la echipă. M-am gândit că vom putea rezolva cu Planici, dar dacă nu vom reuși, vom încerca să aducem un alt fundaș", a spus Dică la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Botoșani.

"Ne înțeleseserăm, dar totul a picat din cauza neseriozității domnului Argăseală, ca să nu zic mai mult" Zvonko Milojkovici, managerul lui Planici, pentru TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
indolentu
indolentu  •  26 August 2017, 17:00
Postat de khal_37 pe 26 August 2017, 16:21

Nu mai aplecati urechea la dezinformatorii de pe digisport, sport.ro, gsp si prosport si nici ale televiziunilor digisport, sport.ro...

pai daca astia da la gesepeu dezinformeaza ce mai cauti ba aici pa saitu lor?cine informeaza bine grajdu 37?

laurentyu1964
laurentyu1964  •  26 August 2017, 16:58

Planic este jucatorul STELEI a anuntat si impresarul lui

khal_37
khal_37  •  26 August 2017, 16:21

Nu mai aplecati urechea la dezinformatorii de pe digisport, sport.ro, gsp si prosport si nici ale televiziunilor digisport, sport.ro...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează