FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

UPDATE Dinamo a negociat cedarea unui alt titular, dar mutarea a picat! Motivul neînțelegerii

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 22:26

După ce Iasmin Latovlevici a ajuns în Turcia, la Galatasaray, Dinamo a negociat transferul lui Steliano Filip la Karabukspor.

update 22:15

Karabukspor nu a acceptat condițiile impuse de Dinamo pentru transferul lui Steliano Filip, astfel că fundașul de 23 de ani va rămâne la club  cel puțin până în iarnă.

Știrea inițială:

Se pare că oficialii lui Dinamo au respins o primă ofertă pentru fundașul stânga de 23 de ani, dar cele două cluburi au negociat în continuare.

Turcii erau gata să ofere jumătate de milion de euro pentru Filip, bani pe care Dinamo i-ar primi în două tranșe, plus 25% dintr-un viitor transfer. "Câinii" au cerut însă 800.000 de euro și doresc să primească toți banii într-o singură tranșă.

Karabukspor îi oferea lui Steliano Filip un salariu de 35.000 de euro pe lună.

Pe de altă parte, Karabukspor a adus deja un jucător care evoluează pe același post ca Filip. Este vorba de argentinianul Luis Ibáñez (29 de ani), împrumutat pentru un sezon de la Trabzonspor. 

Steliano Filip este impresariat, la fel ca și Iasmin Latovelvici, de firma lui Giovanni Becali, condusă în acest moment de Dragoș Sârbu.

Karabukspor a terminat sezonut trecut pe locul 12 în prima ligă din Turcia, iar la echipă mai evoluează Paul Papp, Valerică Găman, Cristi Tănase, Gicu Grozav și Gabi Torje.

Dinamo a mai renunțat în această vară la următorii jucători:  Palici (contract expirat), Dielna (împrumut expirat) D. Popa (împrumutat la FC Botoşani), P. Petre (împrumutat la Sepsi), D. Spătaru (contract reziliat), Vl. Olteanu (împrumut FC Voluntari), Cerniauskas (ȚSKA Sofia), Târcoveanu (împrumut Gaz Metan), I Popescu (împrumut Chindia Târgoviște), D. Nistor (CFR Cluj)

1.400.000 €este cota de transfer a lui Steliano Filip, conform site-ului transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
chris_bu67
chris_bu67  •  09 Septembrie 2017, 21:18
Postat de Petre Radulescu pe 09 Septembrie 2017, 08:26

Cine *** sa ia o gloabă va Filip?!

Cine te ascultă pe tine cap de rumeguș?

104772133226352
Petre Radulescu  •  09 Septembrie 2017, 08:26

Cine *** sa ia o gloabă va Filip?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  09 Septembrie 2017, 00:00

Ar fi fost prea frumos sa-l dea pe Filipao!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează