FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

EXCLUSIV // UPDATE Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 12:08

Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc Comitetul Executiv al FRF, care, printre altele, trebuia să analizeze clasamentul din play-off. Decizia a fost amânată, detalii AICI.

La această ședință CEx, Gino Iorgulescu - prim-vicepreședinte, a făcut încă de ieri o solicitare ca secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, să participe în calitate de invitat din partea LPF, dar Ștefan susține Răzvan Burleanu a refuzat ca acesta să fie prezent în sală!

UPDATE 13:00

Secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, a fost chemat în sala de ședință pentru a participa la discuțiile de la punctul 4, "Solicitarea LPF cu privire la aprobarea clasamentului final al play-off-ului Ligii 1, ediția de campionat 2016-2017".

După acest punct, Ștefan va părăsi din nou ședința și va reveni ulterior pentru "dezbatarea propunerilor LPF privind modificările ale ROAF" și pentru "dezbatarea programului competițional al Ligii 1 ediția 2017-2018". Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv sunt 10 puncte de discuție:

 

știrea inițială

Sursele Gazetei au dezvăluit să Burleanu a început să ridice tonul și l-a invitat pe Ștefan să părăsească de urgență sala de ședință! Este pentru a doua oară când șeful FRF ia această decizie în cazul secretarului general al Ligii Profesioniste.

"Domnul Gino Iorgulescu a trimis încă de ieri o adresă către FRF prin care anunța prezența la Comitetul Executiv de astăzi a domnului Justin Ștefan, din postura de invitat al Ligii"
Sursă din cadrul LPF

"Politica pumnului în gură se confirmă încă o dată din partea celor de la Federația Română de Fotbal! Am fost obligat să părăsesc sala de ședință, iar Răzvan Burleanu dovește încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu este în stare și nu poate să fie niciodată un lider, un președinte adevărat, care să-și respecte partenerii! Este regretabil că am ajuns să trăim astfel de momente, dar m-am convins pentru a nu știu câta oară ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!", a fost reacția lui Justin Ștefan, în exclusivitate pentru GSP.ro.

COMPONENȚA COMITETULUI EXECUTIV

Răzvan Burleanu - președinte
Gino Iorgulescu - prim-vicepreședinte
Octavian Goga - al doilea vicepreședinte
Valeriu Argăseală - reprezentant Liga 1
Florin Prunea - reprezentant Liga 1
Auraș Brașoveanu - reprezentant Liga 2
Ștefan Stana - reprezentant Liga 2
Marius Burcă - reprezentant Liga 3
Alexa Krenek - reprezentant Liga 3
Cătălin Cighir - reprezentant cluburi copii și juniori
Cristian Vornicu - reprezentant cluburi fotbal în sală
Alin Cioban - reprezentant cluburi fotbal feminin
Kyros Vassaras - președintele CCA
Emilian Hulubei - președinte sindicatul fotbaliștilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
ottobraun
ottobraun  •  26 Mai 2017, 19:07

avem si africani in comitet!

indolentu
indolentu  •  26 Mai 2017, 16:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

taci ba tu vorbesti de altii?ai uitat de milne bakunin iosif vasluianu randomu cu injuraturile cifrate asta asa la o prima stirgare cit injurau si balacareau p aici?iote saracii oropsiti ai sortii d aia nu mai intrati voi p aici ce sa ti spun p aia nu i mai vezi.ba daca ar face aici ca la digi ati ajunge sa vorbiti intre voi ca primeati block de la toti.chiar sa bage gesepeu ca si ceilalti butonu block ar fi minunat.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Mai 2017, 15:48
Postat de timmm pe 26 Mai 2017, 14:49

"Art 27 al 3 Dacă două sau mai multe echipe acumulează acelaşi număr de puncte după ce au jucat toate meciurile programate în campionat, clasamentul se va stabili pe baza aplicării, în ordine, a următoarelor criterii:" Dupa articolul 27 indicat de fcsbisti Viitorul e Campioana " toate meciurile programate în campionat" Nu este egalitate de puncte, dupa disputarea tuturor meciurilor din campionat Viitorul are 2 puncte in plus.

e la mintea gainii ca daca spui ca ambele faze sunt acelasi campionat, Viitorul are mai multe puncte castigate si nu mai este egalitate de puncte. dar pentru unii pana si mintea gainii este un nivel de neatins.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează