FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 3-2

UPDATE // FOTO Astra nu a jucat cu șorturile celor de la CFR Cluj » Reacția giurgiuvenilor: "Declarația lui Mureșan e șocantă și neadevărată!"

Foto: Mircea Roșca +4   FOTO
Foto: Mircea Roșca

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 11:20

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat că echipa clujeană le-a împrumutat celor de la Astra șorturi și jambiere pentru meciul de vineri, 3-2.

"Cei de la Astra urmau să joace în negru, dar a intervenit arbitrul și au trebuit să schimbe echipamentul. Că semăna cu al nostru, care era vișiniu. Ei nu aveau echipament alb la ei, din cauza unor probleme. Nu știu ce probleme erau. Așa că i-am ajutat. Nu am vrut să profităm de asta. Le-am dat șortul nostru și jambiere. Au jucat cu șorturile pe dos, că aveau numere și un sponsor. Le-au purtat pe dos ca să nu fie probleme. Între cluburi este mereu fair-play", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

reacția giurgiuvenilor

Cei de la Astra susțin însă că nu au folosit șorturile gazdelor de la CFR. Aceștia spun că în ziua jocului și-au cumpărat un set de șorturi Kipsta de la Decathlon și au evoluat cu acestea. "Mureșan a propus să ne dea nouă șorturile lor albe, dar noi nu ne-am conformat. Am trimis pe cineva  să ia 20 de șorturi și tot atâtea perechi de jambiere. Declarația lui e șocantă și neadevărată", a spus un oficial al Astrei pentru GSP.ro.

IMAGINILE DAU DREPTATE ASTREI

O fotografie de la meci arată că pe șortul lui Fabricio se vede logo-ul Kipsta, firma de la care giurgiuvenii spun că au cumpărat echipamentul, prin Decathlon: 


Foto: Mircea Roșca

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Martie 2017, 18:49

ApropoȘ trebuia gasit ceva bai in jocul de la Cluj,joc in care arbitrul a tras din greu cu Astra. Pozitia de offside a jucatorului Astrei la primul gol,golul anulat CFR-ului ,hentul in careul Astrei (si au mai fost cateva). Chilotii....foarte grav domnu Muresan miciuna gogonata.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Martie 2017, 18:42
Postat de brandremist pe 18 Martie 2017, 18:31

Mă aștept la mahalagisme de genul ăsta din partea lui Stoica ori Coman, nu de la un ardelean educat și civilizat cum se prezintă Mureșan. Chiar nu înțeleg ce a vrut să obțină cu declarațiile astea. O mizerie. Bleah.

N-ai inteles ca *astralii* aia si-au uitat chilotii acasa? Muresan avrut sa-i ajute .Ca orice om normal.E un subiect fara nici o importanta.

brandremist
brandremist  •  18 Martie 2017, 18:42
Postat de Olariu Ilie pe 18 Martie 2017, 16:46

mai pui de sud , era problema cfr-ului cu ce lipsa de echipament vine astra ?!..macar a avut intentia sa le dea niste sorturi !..de când si pana când jucând acasa trebuie sa isi schimbe tricouriile ?!?! ramane sa decida ei ! o echipa campioana se respecta venind cu 2 echipamente ! si clar ca se stia dinainte ca cfr joaca in visiniu ! putea frumos conducerea astrei sa aduca un echipament alb ! daca in 2017 o campioana nu are decat un echipament inseamna ca e grav !..dar esti prea ingust la minte ! si la faza cu omrani , omrani nici macar nu se uita unde trage , si se intampla exact la 1-2 secunde dupa ce se aude fluierul !..de golul anulat eronat a lui omrani nu spui nimic ?!.de faptul ca Budescu trebuia eliminat la ce manifestari are impotriva arbitrului nu zici nimic ?!..hai ca am pierdut destul de mult timp cu tine

Evident că Omrani "nu l-a lovit cu răutate" pe Lung cum nici nu a spart geamurile de la Severin cu intenție rea . El e un băiat de zahăr, lucrurile astea i se pot întâmpla oricui.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează