FOTBAL  »  Superliga  »  GICĂ POPESCU LIBER PENTRU O ZI

UPDATE FOTO Gică Popescu, eliberat pentru o zi » Fostul internaţional i-a primit în lacrimi pe foştii coechipieri la Calafat, la înmormîntarea tatălui său

FOTO: Alex Nicodim +9   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 17:28

Gică Popescu a ajuns, în această dimineaţă, la Calafat, oraşul său natal, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenţie i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore.UPDATE15:00 Tatăl fostului lui Gică Popescu a fost înmormântat în cimitirul central din Calafat, în prezenţa a peste 800 de persoane.

UPDATE 14:30 Cortegiul funerar a părăsit biserica, unde a avut loc o slujbă de aproape o oră şi jumătate.

UPDATE 13:00 După o slujbă făcută în locuinţa lui Constantin Popescu, cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al tatălui lui Gică Popescu a plecat spre biserica Sf. Nicolae. Sute de oameni sînt la înmormîntare. La biserică va avea loc o slujbă la care vor participa toţi preoţii de la cele trei biserici din Calafat.

UPDATE 12:00 La Calafat au sosit şi Daniel Prodan, Bogdan Stelea, Rodion Cămătaru, Emil Săndoi, Constantin Gîlcă, Gică Hagi, Ion Crăciunescu şi Nicolae Manea. În momentul în care Gică Popescu l-a văzut pe Prodan, a izbucnit în plîns şi l-a luat în braţe pe fostul său coleg de la naţională. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a trimis o coroană de flori, la fel şi Copos.

"Este un moment teribil, n-am apucat să discut cu el, dar o voi face acum. E bine că ne ştie pe toţi aproape. După cum îl ştiu, cred că o să aibă puterea să treacă peste" (Dan Petrescu)

VIDEO / Gică Popescu, eliberat pentru o zi » Fostul internaţional ieşit din puşcărie în jurul orei 4:30 pentru înmormîntarea tatălui său

Gică Popescu a ajuns, în jurul orei 8:00, la casa părinţilor săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliţia din localitate. Fostul internaţional nu a făcut nici o declaraţie la sosirea la casa părintească şi le-a cerut ziariştilor să evite contactul cu el pentru a nu-i crea probleme cu penitenciarul.

Popescu a ieşit din Penitenciarul Rahova joi dimineaţă, în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să se urce în maşina care îl aştepta în faţa unităţii de detenţie.

La Calafat a ajuns, tot joi dimineaţă, şi Gică Hagi, fiind aşteptaţi să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu şi alţi oameni din fotbal. Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13:00, la cimitirul central din Calat.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vîrstă de 72 de ani, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
tegean
tegean  •  16 Mai 2014, 11:28

Condoleanţe, Gică Popescu şi Capul sus !

adytza22
adytza22  •  16 Mai 2014, 06:27

RUSINE ROMANIA !!!! ASTA ERA TITLUL POTRIVIT ORICUM NU MA MAI MIRA NIMIC IN MIZERIA ASTA DE TARA DE ASTA SE PLEACA PE CAPETE CA ACEI CE GANDESC NU VOR SA VADA ATATA PROSTIE!!!!ASTA E RESPECTUL PTR CE A FACUT POPESCU O ZI !!!!BRAVO DRAGILOR DE ASTA SUNTEM UNDE SUNTEM SI DE ASTA VOM FI DIN CE IN CE MAI JOS PTR CA E MULTA NESIMTIRE SI PROSTIE IN TARA ASTA!!!NU MAI ZIC NIMIC IMI E RUSINE CA SUNT ROMAN IMI E RUSINE DE FAPTUL CA LEGEA E DOAR PENTRU PROSTI IAR SMECHERII SCAPA ....CONDOLENTE GIGA POPESCU!!!!!TATAL SAU CHIAR A MURIT DE DORUL LUI IAR GIGA E OMUL CARE NU A VRUT GRATIERE CARE A PLATIT , E UN OM CU COLOANA VERTEBRALA(SA VA UITATI SI LA BURLEANU

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Mai 2014, 06:07

Ba voi birocratilor din conducerea penitenciarelor !! Baa voi va credeti mai catolici decit PAPA dar in e realitate sunteti toti niste corupti. Puteati sa ii dati minimum 5 zile de libertate sa isi plinga sufletul CONDOLEANTE GICA !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează