FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-2

UPDATE+FOTO Victimele play-off-ului la Dinamo și CS U Craiova: doi fotbaliști, duși direct la ambulanță! Unul e suspect de fractură

Foto: Alex Nicodim +7   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:08

Doi jucători, Luka Marici de la Dinamo și Marius Briceag de la CSU Craiova, au suferit accidentări serioase în ultima etapă din sezonul regulat, care a decis componența play-off-ului. Olteanul e suspect de fractură!

Luka Marici a ieșit de pe teren accidentat după 76 de minute din meci, la 1-0 pentru "câini", iar în locul său a intrat Luca Ceccarelli. 

Fundașul croat de 28 de ani s-a lovit rău după un duel cu mijlocașul român Yasin Hamed. Marici a blocat șutul adversarului său, iar Hamed l-a lovit fără intenție în zona genunchiului.

Marici a trebuit să fie ajutat de medici să iasă de pe teren pentru că nu mai putea călca în picior. Imediat cum a părăsit gazonul, fotbalistul a fost dus direct la ambulanța de pe marginea terenului.

Dinamo a învins cu 2-0 și s-a calificat în play-off. 

783d34be 1b81 4ddc ba6e 6214ffd81393
Captură TV Dolce Sport

BRICEAG, suspect de FRACTURĂ!

Marius Briceag, fundașul de 24 de ani al lui CSU Craiova, s-a accidentat la ultima fază în victoria cu Gaz Metan (1-0), care i-a trimis pe olteni în play-off. El nu s-a mai putut ridica de pe teren. Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat, fotbalistul fiind suspect de fractură. Jucătorul a fost dus la spital. 

"Briceag are o tăietură urâtă pe rotulă. Nu știu dacă e mai bine decât dacă ar fi avut ceva la ligamente" Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

14 meciuri
a jucat Marici pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Martie 2017, 12:11
Postat de reddog_forever pe 06 Martie 2017, 06:43

stai linistit. pe voi oricum nu va intereseaza trofeele astea, nici cupa ro, nici cupa ligii, in curand nici campionatul. pe voi va intereseaza promovarea in liga a 4-a, parca? si nici unde este stadionul nu stiti, voi nu adunati 1000 de suporteri nici cand jucati acasa gratis si se dau mici pe moka.

fcsb este steaua ,dar tu esti prostea prostilor si ai tinut neaparat sa ne aduci aminte la prima ora, te ai trezit ,ca sa ne zici cat de prost esti si nul

dansy
dansy  •  06 Martie 2017, 08:36

gazarule!!! unde esti?? Tew-ai ascuns de rusine?? Iar ati jucat ca niste ciobani si iar am plecat accidentati dupa meciul cu voi.Nu stiti sa jucati decat cibaneste,la picioare si nu sti sa pierdeti.Ce dorea Eric la final??

reddog_forever
reddog_forever  •  06 Martie 2017, 06:43
Postat de andyandrei2015 pe 06 Martie 2017, 00:26

va dati seama in ce hal a ajuns fcdb,daca se bucura ca si cum ar lua ch league,ca a batut o echipa anonima ca pandurii,si ca s a calificat in play off ! ca si anul trecut,atunci erau pe 2 ,cand au intrat in play off,se dezumfla repede,in primele 3 meciuri,fac maxim 1 pct,tineti minte si apoi sa vezi fiesta la galeria lui elias

stai linistit. pe voi oricum nu va intereseaza trofeele astea, nici cupa ro, nici cupa ligii, in curand nici campionatul. pe voi va intereseaza promovarea in liga a 4-a, parca? si nici unde este stadionul nu stiti, voi nu adunati 1000 de suporteri nici cand jucati acasa gratis si se dau mici pe moka.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează