FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

UPDATE FOTO + VIDEO S-a încheiat protestul de susținere a Stelei » Cifre dezastruoase la nivel naționall

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 11:34

Suporterii actualei echipe a Stelei din Liga 1 au protestat astăzi în mai multe orașe din țară, susținând legitimitatea echipei patronate de Gigi Becali. 

Conform surselor GSP.ro, aproximativ 200 persoane au fost prezente în stradă la nivel național, ceea ce reprezintă un număr cu adevărat mic având în vedere declarațiile organizatorilor de dinainte de miting.

Aceștia declarau că așteaptă "peste 20.000 oameni să iasă în stradă la nivel național".

În Timișoara abia dacă s-au strâns 6 suporteri, iar unul dintre ei a declarat: "A fost dezastru în toată țara. A fost tentativă de protest. Ciprian Podean, unul dintre liderii zonali, nici nu s-a prezentat. Au fost mai mulți jandarmi decât suporteri". 

update 13:45

Reprezentanții Peluzei Roș-Albastre, nucleul cel mai activ al suporterilor echipei lui Gigi Becali, au postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care s-au dezis de acțiunile realizate astăzi la nivel național:

"A fost o glumă proastă și a ieșit o glumă și mai proastă", a fost mesjul transmis de aceștia.

update 13:35

Conform surselor GSP.ro, în fața Palatului Prefecturii din Lugoj au fost doar șase protestatari. Asta în ciuda faptului că peste 15 jandarmi asigurau securitatea manifestației.

"A fost dezastru în toată țara. A fost tentativă de protest. Ciprian Podean, unul dintre liderii zonali, nici nu s-a prezentat. Au fost mai mulți jandarmi decât suporteri. Așa a fost în toată țara, un dezastru total", a declarat unul dintre suporterii prezenți.

update 12:50

Mitingul de la Vâlcea s-a încheiat la ora 12:30, iar unul dintre fanii steliști prezenți a vorbit pentru GSP.ro:

"Noi am terminat aici! Ne-am făcut datoria, asta-i cel mai important. S-a ținut un discurs legat de conflictul dintre Armată și Steaua lui Becali. Din păcate a fost și vremea urâtă. Poate dacă era mai frumos, eram mult mai mulți, am fi fost măcar 100 de oameni", a spus acesta. 

UPDATE 12:10

Conform surselor GSP.RO, din cauza faptului că suporterii steliști s-au strâns într-un număr foarte mic, mitingurile din județele Alba și Ialomița au fost anulate.

De altfel, până acum, la Sibiu s-au strâns doar șapte protestatari.

Nu mai mult de 30 persoane se află acum în fața Prefecturii din Vâlcea. Aceștia au afișat și un banner cu un mesaj de impact: "Unica Steaua e acum în Liga 1".

Cea mai apropiată localitate unde suporterii steliști din București pot protesta este Oltenița, care se află la 65 kilometri distanță de Capitală. 

Suporterii steliști au luat decizia de a nu se organiza în București pentru a nu risca eventuale ciocniri cu Peluza Sud, nucleul dur care susține proiectul Armatei și care s-a delimitat de echipa lui Gigi Becali. 

Suporteri din 35 județe și-au anunțat prezența în stradă pentru mitingul de astăzi.

Rămâi pe GSP.RO pentru a afla informații în timp real de la mitingul suporterilor steliști.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (254)
para.para
para.para  •  25 Februarie 2017, 23:04

Astia sunt aia 49% inventati de gsp pentru rating.

para.para
para.para  •  25 Februarie 2017, 23:03

Astia sunt aia 49% inventati pentru rating.

cris4co
cris4co  •  25 Februarie 2017, 21:01

stelistii nu sunt suporteri ai fotbalului...sunt suporteri ai caselor de pariuri.

Vezi toate comentariile (254)
Comentează
Close