FOTBAL  »  Superliga  »  INCOMPATIBILITATE

UPDATE FRF îți dă, FRF te "arde"! Explicațiile celor de la ASA, după ce Mara a apărut pe lista de impresari pe site-ul federației

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 17:25

Președintele lui ASA Tg. Mureș, Bogdan Mara, a fost legalizat de FRF ca impresar. Mai exact "intermediar de fotbaliști", termenul folosit mai nou. 

UPDATE 17:20

Oficialii celor de la ASA au declarat pentru GSP.RO că lui Bogdan Mara i-a fost reziliat contractul în urmă cu 9 zile, doar că acesta nu a făcut publică decizia. Funcția de președinte va fi luată de Cristi Bobar, cel care fusese până de curând director sportiv în cadrul clubului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mara apare pe o listă făcută publică ieri pe site-ul Federației.  

Cum noua calitate a lui Mara contravine cu funcția de conducător de club, acum fostul fotbalist ar putea da socoteală pentru incompatibilitate!

După ce l-au legalizat, federalii îi reproșează lui Mara că nu avea voie să-și înscrie dosarul! Există informații că fostului fotbalist i s-ar fi făcut deja un raport și că acesta ar risca o amendă și chiar suspendarea.

Viorel Duru, șeful Departamentului Licențieri al FRF, a oferit pentru GSP.ro prima reacție oficială în acest caz:

"Această situaţie va face obiectul unei sesizări către Comisia de Disciplină şi Etică pentru a verifica un posibil conflict de interese şi posibila sancţionare a Intermediarului în cauză". 

 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (24)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  04 Martie 2016, 22:45
Postat de spion_kop pe 04 Martie 2016, 17:11

stai linistit Mitica, nu sufera nimeni pt fcsb-ul tau ... *** ...

vrei sa spui nici un militian...

adamsandler1
adamsandler1  •  04 Martie 2016, 20:14

Mara nu a vrut sa faca publica decizia ? serios? atunci de ce induce lumea in eroare cand mai ieri,realizatorul emisiunii sportive de la digisport spune,,avem legatura prin telefon cu presedintele ASA,Bogdan Mara'' . De ce atunci nu a spus in direct la tv ca nu mai este in functie?

nebraska
nebraska  •  04 Martie 2016, 19:15
Postat de antalmihai pe 04 Martie 2016, 14:39

asa merita pt blaturile facute peste tot,chiar si pri avioane,la fie in liga 4!

Si *** si ***,frumoasa combinatie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează