FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

UPDATE George Ogăraru, făcut praf de oficialii Universităţii Cluj » Antrenorul răspunde: "Calificarea în finală este munca vechiului staff"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 20:21

George Ogăraru n-a rezistat prea mult pe banca Universităţii Cluj, iar preşedintele ardelenilor, Vlad Munteanu, regretă că nu l-a dat afară pe tehnician mai devreme.UPDATE 19:00: George Ogăraru a comentat acuzaţiile lui Munteanu:

"Sînt surprins de acest atac al administratorului clubului la adresa mea. Încă nu înţeleg de ce vine tocmai în ziua semifinalei de Cupă.

Pentru mine este mai important meciul în sine şi faptul că azi U Cluj are şansa să joace din nou într-o finală de cupă după 50 de ani, decît să îi răspund.

În realitate, faptul că Universitatea a ajuns să joace astăzi un meci istoric este munca noastră, a vechiului staff tehnic, dar nu vreau să afectez în vreun fel pregătirea acestei partide. Va fi vreme şi pentru dreptul la replică, cu siguranţă. Haide U Cluj", a declarat Ogăraru pentru GSP.RO.


...despre Mihai Neşu: “Vreau să fac şi nişte precizari în legătură cu Mihăiţă Neşu ca să punem punct tuturor speculatiilor. Aş dori ca Mihăiţă Neşu să fie lăsat în pace pentru că el are nevoie doar de linişte şi tratament.

Nu ştiu despre ce ofertă vorbeste Vlad Munteanu la adresa lui Mihăiţă Neşu, atît timp cît Mihai nu a primit nici un ban de la U Cluj. Mihai a fost acolo doar de imagine şi-l rog pe Vlad Munteanu să nu mai vorbească despre Neşu”, a dezvăluit Ogăraru pentru Fanatik.
_________________

"Îmi pare rău că nu l-am demis pe Ogăraru după partida cu Oţelul Galaţi. Şi rezultatul de la Piatra Neamţ ne-a păcălit. Ogăraru e un antrenor care poate creşte, dar nu era ancorat în realitatea fotbalului românesc.

Le-am spus şi lor într-o discuţie, înainte de meciul cu Dinamo. Am sesizat ceva, după meciul cu Galaţiul, că nu erau ancoraţi în realitatea aia, românească”, a declarat Vlad Munteanu pentru ştiridesport.ro.

George Ogăraru a fost demis de la Universitatea Cluj pe 1 martie, după ce ardelenii au pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-3.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Aprilie 2015, 21:25

Vlad Munteanu are dreptate. Ogararu nu e ancorat in realitatea fotbalului romanesc. E un baiat prea educat si cu prea mult bun simt pentru a reusi in mizeria asta de Liga. Ogararu, capul sus!

khal_37
khal_37  •  01 Aprilie 2015, 20:15
Postat de misucfr pe 01 Aprilie 2015, 18:03

Huoo clona U !!!!!!!!!!!

Nu e o simpla clona bre, e o clona satelit.

khal_37
khal_37  •  01 Aprilie 2015, 20:15
Postat de steauaucl pe 01 Aprilie 2015, 18:25

Ogararu nu e antrenor ....nu are experienta...la o echipa care se zbate sa se salveze de la retrogradare nu poti pune un antrenor fara experienta !!! U cluj nu are jucatori de valoare plus un antrenor fara experienta rezulta o echipa pe ultimele locuri !!!! in seara asta vor trece de cfr deoarece pt cfr nu mai are importanta performanta...doar banii !!! sunt curios de un singur lucru....daca ,,cluj arena ,, va fi plina deseara ....

Bine ca are Teja sau Stoican experienta. Sa-ti mai numesc o duzina?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează