FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Ghencea sau Piaţa Constituţiei » Jandarmeria decide unde sărbătoreşte Steaua titlul

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 18:20

UPDATE 18:15 Mihai Stoica, managerul Stelei, a oferit mai multe detalii despre petrecerea Stelei de marţi.

"Am vorbit cu toţi jucătorii şi am văzut reacţiile fanilor, care m-au convins să nu renunţăm la sărbătoare. Florin Gardoş mi-a zis că, din momentul în care a văzut Real Madrid sărbătorind într-un autobuz descoperit, visează la asta. Singura problemă pe care o întîmpinăm e că nu sînt permise manifestările publice după orele 23:00.

Trebuie să vedem cum vom face. Dacă nu vom reuşi să obţinem aprobarea să sărbătorim într-o piaţă, vom merge în Ghencea pe terenurile 6 şi 7, aşa cum s-a întîmplat şi în trecut", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show, la DigiSport.

***

Steaua va sărbători cîştigarea titlului 24 în Piaţa Constituţiei, deşi conducerea dorea să renunţe la petrecere după arestarea lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a anunţat astăzi pe contul său de facebook că echipa  va merge după meciul cu FC Braşov în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc sărbătoarea alături de fani.

"În urma reacţiei suporterilor Stelei şi a discuţiilor pe care le-am purtat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu unii dintre jucători, vă informez că festivitatea de premiere a Campioanei Romaniei 2012-2013 va avea loc la Naţional Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmînd ca în piaţă să se sărbătorească titlul împreună cu suporterii.

Am înţeles că - indiferent de situaţia dramatică în care se află în prezent patronul nostru - nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării acestui titlu atît de aşteptat şi m-am conformat.

P.S. Sper să găsim înţelegere la Primăria Municipiului Bucureşti şi RATB în sensul de a primi răspunsuri favorabile la solicitarile noastre", a scris MM pe facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  24 Mai 2013, 01:11
Postat de bogdalinho pe 24 Mai 2013, 01:05

te inteleg,esti prea prost sa iti dai seama ca eu nu sunt lollol,iti trebuie putin creier

nu pot exista doi oameni atat de prosti :)))) deci esti clona lui 100% __|__

bogdalinho
bogdalinho  •  24 Mai 2013, 01:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

te inteleg,esti prea prost sa iti dai seama ca eu nu sunt lollol,iti trebuie putin creier

lollol
lollol  •  24 Mai 2013, 00:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

hai nu te mai lauda singur DUMBZILLA incearca de pe clone poate impresionezi pe cineva :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close