FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE

UPDATE » Ionel Ganea a plecat de la Rapid! Marian Rada s-a enervat: "L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada»!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 20:58

Ionel Ganea şi-a reziliat contractul cu Rapid în această seară, după o discuţie cu acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru.

UPDATE 20:45 » Marian Rada spune că nu a acceptat încă oferta lui Valerii Moraru de a deveni antrenorul Rapidului. ”Eu nu sînt antrenor principal acum. Nu vreau să fiu pus două zile şi în a treia să îmi spună că nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau aşa.

M-a sunat Valerii Moraru şi am vorbit puţin la telefon. I-am zis că nu ştiu ce o să fac şi că mîine o să mă ocup de echipă ca şi pînă acum, adică din postura de director tehnic. I-am spus să organizeze concurs de CV-uri. Păi, nu aşa spune Legea Insolvenţei? Şi doar nu o să încălcăm legea acum. Să facă ei concurs, îmi depun CV-ul şi să îl aleagă pe care e mai bun", a declarat Marian Rada pentru Mediafax.

UPDATE 18:25 »
Rezultatele neconvingătoare ale lui Ionel Ganea, în special ultima înfrîngere cu Dinamo, scor 0-3, i-au făcut pe şefii din Giuleşti să renunţe la Ganea. "De echipă se va ocupa Marian Rada. Ganea nu mai e antrenorul Rapidului. Am încheiat contractul pe cale amiabilă", a spus preşedintele Nae Stanciu, pentru Dolcesport.

UPDATE  » Adrian Falub a fost demis de la ASA Tîrgu Mureş, iar în locul acestuia a fost adus Cristi Pustai. Giuleştenii au pierdut astfel un nume important pe care îl aveau pe listă pentru a-l înlocui pe Ganea. Oficialii din Grant caută în continuare soluţii pentru a schimba banca tehnică.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Primul nume pe lista oficialilor giuleşteni era chiar Cristi Pustai, care era liber de contract. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Pandurii, dar a mai trecut şi pe la Gaz Metan Mediaş, unde a stat 6 ani.

Oficialii giuleşteni caută o soluţie pentru ca cele două părţi să se despartă în condiţii amiabile, dat fiind faptul că Ionel Ganea are în contract o clauză care îl ţine pe banca giuleştenilor cel puţin pînă în iarnă.

Ganea a reuşit doar două victorii şi două egaluri în primele 9 meciuri şi ocupă locul 13, poziţie retrogradabilă. Antrenorului i s-a impus la startul sezonului să obţină 17 puncte în primele 10 etape.

Valerii Moraru a decis apoi să-i lase timp antrenorului giuleştean pînă la finalul turului. În funcţie de rezultate, urma să aibă loc o rediscutare a înţelegerii, la iarnă. După eşecul de pe Giuleşti, în faţa lui Dinamo, 0-3, Moraru pare să fi ajuns la capătul răbdării şi ar pregăti schimbarea tehnicianului.

Ionel Ganea a fost pus la cîrma echipei de Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, decizie neagreată de Valerii Moraru, patronul giuleştenilor.

Citeşte şi: Valerii Moraru ameninţat de fanii Rapidului: "Dacă ne retrogradezi, te dăm afară cu pietre" » Mesaj dur şi către Ionel Ganea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
magura
magura  •  30 Septembrie 2014, 18:00
Postat de neludum pe 29 Septembrie 2014, 23:30

De data asta greseste Rada ! Ar trebui sa preia echipa fara teama ! El crede ca o sa mai vina cineva sa antreneze Rapidul ca si voluntar ? Nu mai are pe cine sa pacaleasca ! Numele Rapidului a fost pangarit ,ca si Liga I ! Asta nu mai e fotbal ,e o cloaca ,un circ de 2 lei ! Cu echipe ce nu-si platesc jucatorii aflate in insolventa ,cu patroni ce urmaresc numai reclama si nu baga nici un ban ! Burlene ,schimba ceva sau lasa-ne in pace !

Pai gandeste-te cu nu vor mai fi echipe de fotbal, cel putin in Liga 1. Si steoaia si dinamo, si alte echipe au datorii uriase, dear se trec cu vederea de catre cei de la FRF. Daca nu stiti, la inceputul sezonului 2013-2014, steoaiei i s-au sters datorii uriase ca sa nu cada in B.

magura
magura  •  30 Septembrie 2014, 17:56
Postat de wwerko80 pe 29 Septembrie 2014, 23:28

Mereu a ajutat echipa la greu, chiar si pe gratis, face parte din fenomen de vreo 15 ani sau mai bine de atat. Mereu dupa ce a ajutat echipa a fost dat afara, schimbat ca pe o soseta, mereu in umbra altora care probabil sunt mai slabi decat el, de exemplu Ganea.

Pai si cu Hizo nu se intampla la fel?

plischi
plischi  •  30 Septembrie 2014, 06:09

fara antrenor ati incercat?! mai puneti ceva malai la ciorap, sa aveti macar de-un suc...

Vezi toate comentariile (78)
Comentează