FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CONCORDIA 1-3

UPDATE Marian Pană a fost demis de Mioveni » Cine vine în locul lui

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 18:08

UPDATE ora 18:00 Marian Pană a ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a acordului cu Mioveni. După plecarea tehnicianului, gruparea argeşeană va fi pregătită în acest final de sezon de Constantin Stancu. El a fost promovat la echipa mare de la grupele de juniori ale echipei din Mioveni. În trecut, Stancu a mai ocupat funcţia de secund în mandatul lui Stoichiţă.

*************************

Preşedintele celor de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu, i-a cerut demisia tehnicianului Marian Pană şi speră ca vineri să ajungă la o înţelegere cu staff-ul tehnic în privinţa despărţirii.

"Este la 14-lea meci fără victorie în mandatul lui Marian Pană, am fost nevoiţi să-i cerem demisia. Sîntem ca şi retrogradaţi, i-am mulţumit donmnului Pană pentru activitatea avută şi i-am cerut să-şi dea demisia. Sper să reziliem pe cale amiabilă.

Consiliul Director m-a împuternicit şi sper să ajung la o înţelegere cu staff-ul tehnic pentru demisie. Din punctul nostru de vedere nu mai e nimic de întors cu Pană, după 14 meciuri fără victorie. Şi conducerea şi jucătorii au vină", a afirmat Dumitru Olteanu, conform Mediafax.

Antrenorii Mioveniului în acest sezon
Et. 1-4 - Ionuţ Popa
Et. 5-6 - Ilie Stan
Et. 7 - Răzvan Tunaru
Et. 8-9 - Constantin Stancu
Et. 10-13 - Mihai Stoichiţă
Et. 14-15 - Mihai Stoica
Et. 16-? - Marian Pană

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
flafy
flafy  •  04 Mai 2012, 20:11

Mioveniul are cea mai proasta conducere,de aceea a retrogradat,pai daca demiti atatia antrenori cum sa ramai in prima liga? bine,ei oricum meritau sa s eintoarca in liga2 ca si Concordia de altfel iar demiterea lui Pana nu are nicio logica!

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Mai 2012, 02:48
Postat de biancorossi pe 03 Mai 2012, 23:12

oare de ce se mai agita astia domnule? pot sa joace si fara antrenor, ce atata tevatura... de parca acum au ratat ramanerea in L 1, sau au ratat finala cupei intercontinentale...

da, exact. ei au 12 puncte si cu 5-6 etape inainte de final schimba antrenorul. ce oameni batuti in cap!

forumeer
forumeer  •  04 Mai 2012, 00:34

Fenomenul asta cu schimbatu' a zeci de antrenori in timpul competitiei de la el Ciobandante a plecat si a devenit "la moda". Pana sa inceapa asta sa aduca cate 3-4 antrenori pe sezon la Steaua, lucrurile erau mult mai linistite pt tehnicieni. Si observ, din pacate, ca "moda" si cam toata apucaturile urate ale 0ierului sunt copiate de mai toti patronii/creditorii din Liga 1... Distrugerea fotbalului romanesc cu pasi marunti :) .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează