FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Update Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, suspendaţi din funcţii? » Cei doi ar urma să fie trimişi în judecată pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave!

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 12:26

Update 12:05 Se pare că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor fi audiaţi joi şi, pînă la finalul săptămînii, ar urma să fie trimişi în judecată pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. 

Lucrurile nu s-ar opri aici! Nu este exclusă nici varianta ca procurorii să solicite suspendarea din funcţie a şefilor de la FRF, respectiv LPF, o dată cu trimiterea în judecată pentru acuzaţia respectivă.

Dacă se va solicita suspendarea, ea nu se va opera automat, ci va trebui să fie confirmată de judecător, în momentul în care procesul va intra efectiv pe rol.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir ar putea avea o zi agitată astăzi. Anumite surse susţin că preşedintele FRF şi cel al LPF ar fi fost chemaţi astăzi, în mare secret, la sediul DNA. De asemenea, ar fi fost anunţat să se prezinte şi avocatul care a reprezentat "Ştiinţa" în ultima vreme, Mircea Moise.

Astăzi trebuia să aibă loc conferinţa săptămînală a şefului Ligii, însă acesta a anunţat că nu se va mai întîlni cu presa pentru că a intrat în concediu. De asemenea, membrii Comitetului Executiv al FRF ar fi trebuit să se întîlnească astăzi, dar şi această şedinţă a fost anulată fără prea multe explicaţii.

Sursele Gazetei nu au reuşit să confirme faptul că Sandu şi Dragomir au fost citaţi la DNA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (149)
belzebut1683
belzebut1683  •  12 Iunie 2013, 00:51
Postat de dino12 pe 11 Iunie 2013, 16:37

ar fi o mare victorie pt U Craiova (nu pt mititelu,alt escroc) si pt fotbal ,in general !

Normal prietene,ca dupa capul tau Craiova i-a dat pe hotii aia doi in judecata nu Mititelu!Sa porti o sapca sa nu te ploua in gat!Sa-i dea Dumnezeu sanatate acestui om(Mititelu) ca a mai avut puterea sa lupte contra caracatitei din fotbalul romanesc si a facut-o singur!

maryuss_
maryuss_  •  11 Iunie 2013, 23:32

sper ca acesti doi comunisti sa ajunga odata la zabrele pentru ce au facut Craiovei !!! au vrut sa stearga cu buretele acest club ,care a facut istorie pentru fotbalul nostru ! Astea s-au intamplat datorita ordinului dat de barbugiul de piturca !!! JOS CU ACESTI MAFIOTI DIN FOTBALUL NOSTRU !!!

cata_buc
cata_buc  •  11 Iunie 2013, 23:27
Postat de sabben pe 11 Iunie 2013, 17:02

Ia-ti medicamentele. Nu e o rugaminte...!

bah , tu sigur esti gadea , :)))))) pai daca tot o dai cu justitia basista si dna-ul maghiar , stii cumva cine l-a tinut in functie pe dragomir cand se hotarase demiterea lui ?????????? - un borfas din garda veche a psd se numeste hrebenciuc , asta s-a dus la nastase care a intervenit si l-a scapat ,stii de ce a ajuns adormitul vostru viitor presedinte ministrul tineretului in guvernul ciorbea ??? pt ca cel propus initial a avut naobrazarea sa ceara un control la frf ,asa ca las-o mai moale cu prosteala ca daca nu era justitia aservita baselului ,sandu nu era deranjat nici cu un sms

Vezi toate comentariile (149)
Comentează
Close