FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

UPDATE Mirel Rădoi confirmă negocierile pentru preluarea unei echipe din Liga 1! Vine cu un om de afaceri român și a făcut deja lista de transferuri + Discuţie legată de schimbarea numelui echipei

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 15:08

Deși erau în impas, negocierile dintre Mirel Rădoi și Ilie Ciuclea, pentru preluarea clubului Juventus, au fost reluate.

update 18:45

Într-o declaraţie făcută la finalul meciului dintre Juventus şi Gaz Metan, Rădoi a confirmat faptul că negocierile pentru preluarea echipei Juventus sunt avansate şi a vorbit despre posibilitatea ca echipa să-şi schimbe denumirea.

"Suntem în discuţii avansate şi sper ca în această săptămână să se rezolve totul. Suntem trei persoane care vom încerca să salvăm clubul de la retrogradare.

Avem mai mulţi jucători în vedere şi niciunul nu este român. Toţi sunt străini şi dacă săptămâna aceasta se finalizează tratativele, o să vedeţi şi jucătorii. Opriţa e deci prima opţiune ca antrenor, dacă nu îşi găseşte o altă echipă.

Trebuie neapărat să schimbăm numele clubului şi avem mai multe variante, dar nu facem niciun anunţ până nu ajungem la o concluzie", a spus Rădoi, citat de TV Telekom Sport.

Ştirea iniţială:

Rădoi a revenit din Dubai sâmbătă seară și este la Ploiești pentru a finaliza preluarea echipei împreună cu un om de afaceri român, anunță TV Telekom Sport. Negocierile 

Dacă vor deveni patronii lui Juventus București, echipă nou-promovată, Mirel Rădoi și omul de afaceri îl vor pune antrenor pe Daniel Oprița, cel care a condus echipa în Liga a 2-a și care a început acest sezon pe banca lui Juventus.

Mai mult, Rădoi are deja o listă cu jucători pe care îi va aduce la Juventus București în cel mai scurt timp. După 11 meciuri, Juventus este pe ultimul loc, fiind singură echipă fără victorie în acest sezon. Nou-promovata are 3 puncte.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
354327088350923
Titu Bejinaru  •  25 Septembrie 2017, 14:15

Radio va veni la Severin

jalabert
jalabert  •  24 Septembrie 2017, 17:46
Postat de iosif_.vs pe 24 Septembrie 2017, 17:03

Alta inepție bai Miule.. tu nu ai un comment ca lumea, tot ce scrii e de tot rasul..

Bai tot ce spui tu e gluma proasta. Mirel radoi si olaroiu nu au avut NICIODATA nici o treaba cu clubul csa. In schimb ei au activat la clubul patronat de gigi. Prin urmare care-i prostalaul bai clonache?

jalabert
jalabert  •  24 Septembrie 2017, 17:43
Postat de iosif_.vs pe 24 Septembrie 2017, 17:15

Mai bine mai asteptau 2 ani si ii cumparau pe Steaua cand ajungeau in Liga a 2-a..

Csa nu se poate cumpara ci doar inchiria contra sumei de 3,7 meleoane/an fara taxe incluse. Nu o sa inchirieze nimeni niciodata csa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează