FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Negocierile se amână pentru mâine! Suma uriaşă pe care o poate lua Steaua pentru Stanciu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 11:16

Transferul lui Nicolae Stanciu se va mai amâna cel puțin o zi întrucât reprezentanții lui Anderlecht vor veni la București pentru negocieri abia mâine.

update

Discuțiile pentru transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht nu vor mai fi purtate astăzi din cauza faptului că belgienii nu au găsit bilete de avion în timp util, informează Digi Sport. 

Inițial, Gigi Becali a anunțat că oficialii belgieni vor veni astăzi, în jurul orei 13:00 la București, pentru a discuta detaliile transferului lui Nicolae Stanciu la Anderlecht.

"Anderlecht a venit cu o ofertă de 9 milioane de euro. Exact aceeași situație a fost cu Chipciu, am plecat de la un milion jumătate. Am zis că nu-l dau fără trei milioane jumătate sau patru. Au insistat foarte mult, până la urmă au trimis o ofertă de trei milioane plus încă ceva. A fost o negociere de aproape o lună de zile la Chipciu.

Credeți că dacă nu aveam și alte oferte, mă țineam așa bățos? Aștept din alte părți, sume mai mari, de ce să mă grăbesc? Nu-l dau pe nouă milioane. Dacă dau belgienii zece milioane, Stanciu e la ei. Eu am vorbit cu fondul de investiţii pentru o ofertă de 10 milioane de lire sterline şi nu am primit de la ei negația. Dacă toate echipele din Europa negociază numai din 10 în 10, eu am cerut doar prima unitate. Eu sunt mic, cer prima unitate", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Presa din Belgia confirmă spusele patronului stelist și notează că Herman Van Holsbeeck, din conducerea lui Anderlecht, este cel care va veni la București pentru negocieri.

 Alex Chipciu a ajuns la gruparea belgiană în această vară, pentru suma de 3 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
sexilian
sexilian  •  27 August 2016, 18:36

aia cumpara tatuajele?

vasglo
vasglo  •  27 August 2016, 17:25
Postat de ticbis pe 27 August 2016, 16:58

Revin cu cateva observatii suplimentare: Dupa parerea ta, ce-au intentionat sa faca generalii la tranzactia incheiata cu Becali? Ce i-au vandut si ce nu i-au vandut? Daca i-au vandut doar un lot de jucatori, asta inseamna ca au vandut doar o marfa, niste active; deci nu i-au vandut Steaua si in niciun caz continuitatea sportiva si locul in liga. Dar asta ar insemna ca Steaua a ramas la ei, in custodia Armatei. Intrebare logica: a doua zi dupa tranzactie, Steaua care continua sa joace in liga I-a ramasese inca a Armatei sau se transferase la Becali? Mai mult, daca Armata nu i-a vandut niciodata Steaua lui Becali, unde este acum echipa pe care Armata sustine ca n-a vandut-o niciodata? Unde a fost atatia ani de zile? Daca i-a furat-o cineva, de ce n-a facut plangere penala pentru furt calificat din avutul statului? Mai gandeste-te...

Discutia e de prisos! Daca sustine ca echipa de fotbal Steaua actuala nu este continuatoarea Stelei din vremea lui Ceausescu, armata trebuia ca, in 2003, cand societatea comerciala a lui Becali a preluat ADMINISTRAREA echipei de fotbal Steaua, NU ACUM, sa se adreseze la forurile interne si internationale, cerand RADIEREA echipe de fotbal si inscrierea alteia, a lor! ... Hai sa fim seriosi! Armata, prin marii conducatori de osti, Boroi si Talpan, nu au cucerit decat o marca cu care nu stie ce sa faca!..-:)

vasglo
vasglo  •  27 August 2016, 17:00
Postat de vasglo pe 27 August 2016, 16:47

Corect! Asa e! numai ca armata creda ca face o privatizare, asa de ochii lumii, si tot burosii si gusatii de colonei

.. si generali vor taia si spanzura la echipa! Puteau sa faca asta, daca gaseau unul format de comunisti, ca Badea de la Dinamo, ginerele lui "Dinca Teleaga". Numai ca Becali, aromanul, e alt aluat. La el proprietatea e proprietate privata, nu e proprietate colectiva ca asa voiau revolutionarii lui Iliescu in 1989! De aici vin toate problemele Stelei! Daca Steaua se privatiza cu nepotii lui Ilici, copii lui Nastase, ori acolitii lui Popeye Marinarul, totul era azi in regula la Steaua! Vezi cazul CFR, echipa nou promovata si privatizata care a stiut sa "sponsorizeze si sa fie sponsorizata", astfel incat a jucat de 2 ori DIRECT in Liga Campionilor pe rezultatele echipei renegatului oier!...-:)

Vezi toate comentariile (70)
Comentează
Close