FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

UPDATE Noi replici dure între Cornel Dinu și Anamaria Prodan, după ce dinamovistul a jignit-o pe soția antrenorului Stelei: "Acum îmi dau seama"

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 10:14

Cornel Dinu a vorbit despre evoluția Stelei din meciul cu Dinamo și a făcut o declarație lipsită de eleganță la adresa soției lui Laurențiu Reghecampf.

5 martie, 14:00

Antrenorul Stelei a vorbit despre duelul dintre cei doi și a avut un mesaj pentru Cornel Dinu.

"Eu am un respect foarte mare pentru Cornel Dinu. Sunt comentarii răutăcioase. Ar fi fair-play să încerce să facă anumite comentarii mai dulci, având în vedere că vine din curtea lui Dinamo. Dinu atacă pe toate fronturile și nu cred că este corect să facă așa înainte de un meci Dinamo - Steaua. Dacă are problemă, ar trebui să o aibă cu mine, nu cu soția mea sau cu jucătorii. Îl rog frumos ca pe viitor să încerce să evite aceste comentarii. Deocamdată este doar o rugăminte", a spus Reghe la conferința de presă.

 
20:00

Soția antrenorului campioanei a postat un nou mesaj pe contul de socializare

http://www.youtube.com/watch?v=uR8ESyO27EA&sns=emIa sa vedem ce avem noi aici? Dupa golul 2 ascultam reacția...

Posted by Anamaria Prodan Reghecampf on 4 Martie 2016
14:10

Cornel Dinu a ținut să aibă ultimul cuvânt în acest duel verbal și a trimis noi înțepături în direcția soției antrenorului Stelei.

"Ce a postat pe facebook acest personaj e un text de mahala, de ultimă speță care n-are nimic în comun cu realitatea. Acum îmi dau seama că am jignit palmierul comparându-l cu coafura acestui personaj pentru că palmierul este un copac sfânt al deșertului, păzitorul oazelor și prietenul tuaregilor" Cornel Dinu, pentru GSP.RO

14:00

Anamaria Prodan i-a dat replica lui Dinu pe facebook. GSP.RO a ales să nu publice mesajul integral pentru că impresarul a încheiat replica folosind o referire la soția decedată a lui Dinu.

"Acest "om"este o umbra pala a celui pe care l am admirat o viata!  Ma bucur totusi ca l mai invita cineva pe la tv sa i dea de o paine...

Ce pacat ca ai imbatrinit atit de urat Cornele! Ai reusit sa stergi cu buretele in citiva ani tot ce au facut intr o viata!
Nu merita sa ma cobor la nivelul acestui im care si a batut joc de viata lui si a altora" Anamaria Prodan

"Am auzit că pe un site al soției sale, doamna «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott» (n.r. Dumnezeul fotbalului). Pai Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spunea cineva asta, mai ales pe la Cottbus", a zis Dinu la DolceSport.

După meciul Dinamo - Steaua, Cornel Dinu a criticat și prestația avută de Alex Chipciu. Vezi aici detalii.

El a mai spus despre Derby de România: "Steaua trebuie să ajungă la o formulă stabilă, cum era acum 2-3 ani. Atunci să facea pressing, echipa pasa repede și avea viteză. Cu Dinamo, Steaua a avut situații de gol apărute din creația jucătorilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (189)
nusu_d
nusu_d  •  08 Martie 2016, 03:50

P.S. De unde sa te cobori cap de mop? Te-ai urcat undeva si nu stim noi? Scroafa se urca in copac uneori si guita de acolo. Pai intr-o tara normala tu nu ai fi buna nici sa-i faci pantofii lui Dinu. Dinu e un brand la Dinamo, tu ce esti? Sau crezi ca daca printr-o conjunctura ai ajunsa sa ai bani, ai automat si valoare? De fapt asta cred toti manelistii tai, manelisto! Esti un zero barat!

nusu_d
nusu_d  •  08 Martie 2016, 03:49

Patachina asta cu cap de mop are nevoie de un translator ca sa inteleaga ce spune Cornel Dinu. Ea nu cunoaste limbajul elevat si ironiile fine, ci doar limbajul de mahala, de strada. Doar pe ala il poate intelege. E normal ca Dinu sa o ironizeze atata timp cat este ridicola, penibila prin ce posteaza sau prin ce sustine. Cat despre sotia ei Reghekampf, D-zeu cu mila. Fatza il absolva de orice responsabilitate.

george_fcd
george_fcd  •  05 Martie 2016, 11:37

Doamna palmier, *** are cratima, nu spatiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (189)
Comentează