FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

UPDATE Olguța Vasilescu îi jignește pe fanii Științei și-l provoacă pe Mititelu » Acesta reacționează: "Poftim dovada!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 17:43

Problema palmaresului disputat între FC U Craiova și CS U a adus-o în pragul unei crize de nervi pe Olguța Vasilescu.

20:20

UPDATE  Adrian Mititelu a reacționat la acuzele primarului craiovean și a acceptat provocarea lansată de Olguța Vasilescu. Finanțatorul oltean a publicat în urmă cu cîteva minute actele care ar demonstra că FC U Craiova deține palmaresul istoric, după ce edilul i-a cerut să arate dovada.

Mititelu face publice actul constitutiv al clubului, decizii judecătorești și documente în legătură cu mărcile înregistrate la OSIM.

Printre acestea, este publicată și sentinţa 89/2005 a Tribunalului Dolj, în care judecătoarea stabilește că societatea lui Mititelu e deținătoarea brandului și continuatoarea celei înființate în 1948!

Toate actele pot fi consultate AICI

Mititelu îi transmite Olguței în încheiere: "Nu ați reușit să distrugeți Universitatea Craiova. În sezonul competițional 2015-2016 Universitatea Craiova se va reînscrie în competiţia fotbalistică pornind din Liga a II-a. Aşa-zisul club CSU va fi închis, iar cei vinovaţi vor fi acolo unde merită".

Știrea inițială:
După ce și-a făcut campanie pe spatele Științei și a contat pe aportul fanilor la urne, într-un moment în care noua CS U nu exista, edilul Băniei îi jignește acum pe suporterii lui FC U Craiova, numindu-i "mititei".

"Problema palmaresului nu a fost niciodată elucidată de instanţă, cum greşit aplaudă mititeii, ci s-a pronunţat doar pe o excepţie.

Mititelu nu are palmaresul. Să arate dacă are vreo hîrtie! Palmaresul nu a plecat niciodată de la Ministerul Educaţiei unde a activat Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

M-am întîlnit personal cu Dinel Staicu şi am cerut detalii dacă, în 1992, s-a primit vreo hârtie referitoare la palmares. Mi-a recunoscut că nu. Şi mi-a spus că el a vîndut clubul către Mititelu fără un act în acest sens, iar după o perioadă, a venit la el Mititelu şi i-a spus să îi dea ceva scris referitor la palmares, convins fiind că l-a escrocat Dinel şi i-a vândut clubul fără palmares. De altfel, jurnaliştii sportivi care activau în vremea aceea trebuie să îşi amintească scandalul, că au fost valuri că Mititelu a fost înşelat de Dinel.

Nu CS trebuie să dovedească faptul că are palmaresul, ci Mititelu trebuie să arate că îl are. Desigur, o hîrtie oficială nu are cum să dețină, iar cu șervețelul se face de rîs. Nu înțeleg de ce nu este chemat că martor Dinel Staicu, singurul în măsură să spună ce a avut și ce nu de la Ministerul Educației... Să ne facem bine temele când avem de-a face cu procesomani care dau pînă și judecătorii în judecată atunci cînd pierd", a declarat Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, conform micapi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
fcu1948
fcu1948  •  15 Aprilie 2015, 18:35
Postat de mardark pe 14 Aprilie 2015, 09:56

I-a jignit pe sustinatorii lui mititelu dar GSP vrea scandal si titluri SOC gen *** =)) "Olguta i-a scuipat intre ochi pe sustinatorii Craiovei" acum intrati si faceti trafic!!!

*** Ești chiar atât de *** încât nu poți realiza că mititelu nu are nici un suporter, în schimb Universitatea Craiova are în continuare sute de mii, deși nu evoluează în nici o divizie!? Sau ești doar un alt postac plătit de *** să împroaște cu noroi??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

964846083548939
Ionut Ghercea  •  14 Aprilie 2015, 20:55

CSU Mogosoaia o sa dispara in maxim 2 ani:))..Olguta sa facem *** pe tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dtdr
dtdr  •  14 Aprilie 2015, 14:29

Se pare ca problema palmareaului echipei lui Mititelu sunt mult mai clare, decat celei legate de " TEZA DE DOCTORAT A CRAIOLGUTEI " !!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează