FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

UPDATE Probleme și la CS U Craiova! Acționarul Mihai Rotaru a fost reţinut de DNA

Mihai Rotaru (foto centru)
Mihai Rotaru (foto centru)

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 21:13

Mihai Rotaru, acționar de la CS Universitatea Craiova, a fost reținut de procurorii DNA în dosarul ANRP.

UPDATE 21:00
ŞTIREA INIŢIALĂ

Mihai Rotaru, acționar de la CS Universitatea Craiova, și deputatul Cătălin Teodorescu au fost aduși azi cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP, anunță Agerpres

Procurorii DNA audiază azi persoane într-un dosar avînd ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, anunță sursa citată.

Din primele informații ar fi vorba despre aproximativ 109 milioane de lei pe care Rotaru i-ar fi primit de la Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

De asemenea sursa citată mai anunță că Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoană care este în procesc cu Primăria Pitești de 8 ani, ar după ce drepturile au fost vîndute, în 6 luni acesta a luat despăgubiri de la ANRP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
fcu1948
fcu1948  •  27 Noiembrie 2015, 18:24
Postat de ion.ionescu pe 27 Noiembrie 2015, 06:07

Tu ai distrus FC Bihor şi te-ai înhăitat cu Mititelu, i-ai pupat picioarele şi când nu te-a plătit cu lunile...Bica a fost arestată pentru că se dăduse cu Ponta iar Codruţa deja nu-i mai răspundea la comenzi lui Băsescu. Află că în sediul DNA există un birou FBI care conduce totul. Dacă scrii mai mult decât citeşti, n-ai de unde să ştii ! Olteanu era un pericol pentru cei care voiau şefia PNL. Tu ai impresia că toţi sunt ca tine şi au şefi ! Mă doare undeva de Rotaru, doar am explicat un sistem. Neuronul tău unic şi creţ n-a putut pricepe dar iar te-ai băgat în seamă...Aşa eşti tu, şi la oglindă te vezi după 5 minute !

Recunosc, eu am distrus Fc Bihor, Glasgow Rangers, AC Parma și Aris Salonic! Iar tu ești Moise care a despicat Marea Roșie în două cu toiagul și a eliberat poporul lui Israel de sub jugul faraonului. Nea Ioane, trezește-te, bre la realitate că ai îmbătrânit și ai dat în mintea copiilor!!! Ți-am demontat fiecare aberației pe care ai îndrugat-o și tu în continuare vezi conspirații universale cu FBI, OZN-uri și Area 51.Dacă nu te durea de stăpânul tău rotărel încarceratul, nu ai fi scric acele patetice rânduri în apărarea lui. Omul este un INFRACTOR, se pare că astfel de persoane sunt reperele tale în viață, în tipi de genul ăla te regăsești. Privește-te în oglindă și în adâncul sufletului, poate ai să vezi și altceva în afară de (un om de) nimic..... Dacă eu am un singur neuron creț , atunci tu în mod cert ai *** în cutia craniană!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

addytzu
addytzu  •  27 Noiembrie 2015, 13:00

*** 2013 este rusinea fotbalului romanesc!!!!!!Echipa infiintata in 2013 direct in Liga a doua(unic in istoria fotbalului romanesc),finantata din banii furati de la statul roman,de patronul ei escroc!!!!!!!!23 noiembrie 2013,ziua in care fanii STIINTEI au luat cu asalt stadionul ca sa huiduie acest bastard infect!!!!!!!Orice actiune de atac a acestei adunaturi era insotita de huiduielile intregului stadion!!!!!!!Nu traim din mila si pomeni!!!!!!!Fac ceva pe banii lui Rotaru.Onoarea si mandria nu au pret!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  27 Noiembrie 2015, 11:56

mitieii latra, CS-ul merge mai departe. peluza adrian marin mititelu cand are meci? cand va mai avea echipa? ciorba de la perinita s-a terminat, trebuie sa mergeti la munca baieti.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează