FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 6-0

UPDATE / Radio GSP Anghelache confirmă interesul Veronei: "Ei îl vor, Grigore vrea să plece, noi nu ne opunem" » Suma de transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 14:49

UPDATE / Constantin Anghelache a vorbit la Radio GSP despre interesul Veronei pentru Dragoş Grigore: "Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece. Noi nu ne opunem. Cred că pînă la sfîrşitul acestei perioade de mercato se va perfecta şi transferul. Acum negociem însă, nu spunem cîţi bani dorim", a spus preşedintele dinamovist la Radio GSP.

Conform unor surse autorizate, Dinamo vrea 750.000 de euro pentru transferul lui Grigore.

**********

După Constantin Nica, Atalanta, şi Marius Alexe, Sassuolo, Dragoş Grigore ar putea fi următorul export al lui Dinamo în Serie A.

Fundaşul de 26 de ani e urmărit de mai bine de o lună de italienii de la Hellas Verona, iar vineri seară, oficiali acestora au vizionat meciul "cîinilor" cu U Cluj, 6-0.

Fundaşul a executat cele două penalty-uri ale echipei, iar peninsularii vor face luni o ofertă în vederea transferului. Verona este pregătită de Andrea Mandorlini, fostul tehnician al lui CFR Cluj, şi l-a mai vrut în urmă cu 7 săptămîni şi pe Nica, ajuns la Atalanta. Dinamo cere 700.000 de euro pe Grigore.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  26 August 2013, 17:27

Deaia l'a pus pe Grigore sa bata 2 penalyuri ...ca erau scouteri in tribune....doamne ce conducere de kkt avem iar !

explorer21
explorer21  •  26 August 2013, 15:31
Postat de anthony.p pe 25 August 2013, 14:37

hellas verona a batut aseara pe marele milan cu 2-1..

De fapt era vorba de VORONA Botosani! :))))

roby2
roby2  •  26 August 2013, 15:09

Eu nu inteleg de ce tot il contestati pe Grig in momentul de fata e cel mai bun fundas central de la Dinamo alaturi de Luchin si nu avem cu cine sa il inlocuim, mai bine contestati conducerea asta care tot vinde jucatori si nu aduce un atacant bun..

Vezi toate comentariile (26)
Comentează