FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

UPDATE RADIO GSP Oficialii Vasluiului îl fac praf pe Şumudică: "A primit telefon pentru două schimbări cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 19:16

UPDATE 19:00 / Cătălin Popa a intervenit telefonic şi la Radio GSP şi a povestit două momente de cînd Şumudică era antrenor la Vaslui: "Cînd era Şumudică aici mi-a cerut să schimb foaia pentru că nu ceruse aprobare pentru unele dintre rezerve, ăsta e Şumudică. Şi la meciul cu Steaua a primit un telefon la pauză pentru două schimbări, din acest motiv am şi cîştigat cu Steaua".

Şumudică i-a introdus pe Nicuşor Stanciu şi pe Sburlea la pauză. Au fost schimbaţi Caue şi Varga.

********

UPDATE 13:30 / Cătălin Popa, directorul sportiv al FC Vaslui, a reacţionat după declaraţiile lui Şumudică şi-l atacă dur pe antrenor.

"Îl rog pe Şumudică să nu mai pronunţe numele clubului nostru, FC Vaslui. El e singurul antrenor care a fost aici şi şi-a «îndeplinit» toate obiectivele: grupele Champions League, grupele Europa League şi cîştigarea Cupei României. Asta în condiţiile în care toţi jucătorii pe care i-am adus la echipă au costat enorm şi toţi au venit la cerinţa lui expresă.

Aş putea să spun mai multe despre calităţile lui de antrenor pentru că am stat lîngă el pe bancă, dar în afară de tupeu nu-i găsesc nici o altă calitate. În plus, e singurul antrenor lîngă care am stat şi aştepta aprobare ca să poată să facă schimbări", a declarat Popa pentru GSP.ro

------------

UPDATE Gabi Mărgărit, secundul lui Ilie Stan la Vaslui a reacţionat pentru GSP.RO după ce Marius Şumudică a susţinut că acesta i-a povestit clipele grele petrecute la echipa din Moldova:

"Din momentul în care am decis să plecăm de la Vaslui, eu personal nu am vorbit cu absolut nimeni. Nu este adevărat ce a declarat Şumudică şi nu mi se pare corect ca cineva să-mi pună mie vorbe-n gură. A spus numai miniciuni, mai ales că eu nu am vorbit cu nimeni după plecarea de acolo. Mă pune într-o situaţie delicată şi dificilă, în contextul în care eu abia am plecat de la Vaslui".

---------------------

Ilie Stan se înscrie pe lista antrenorilor care au plecat rapid de la Vaslui. Porumboiu a dezvăluit că "Iliesta" i-a cerut să-l dea afară pe Sînmărtean şi pentru că a fost refuzat, a decis să plece.

Marius Şumudică, fost antrenor la echipa din Moldova, susţine că Stan a trecut prin clipe grele la Vaslui.

“M-a frapat mai mult ceea ce s-a întîmplat la Vaslui. Am vorbit cu Gabi Mărgărit, secundul lui Ilie Stan. Le-am spus că nu le va fi uşor, ştiind ce am trăit eu acolo şi uite că, după două etape, au fost demişi. Nu am vorbit cu Ilie Stan, dar secundul lui mi-a spus că nu a trăit în viaţa lui aşa ceva.

Ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc este demn de Cascadorii rîsului. Statutul antrenorului nu are nici un temei, antrenorii sînt călcaţi în picioare”, a spus Şumudică la Sport Total fm.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  05 August 2013, 11:59

Din ce mai stim si noi, la meciul cu Steaua a cam fost viol hardcore. I-a calarit Steaua pana i-a bagat in orgasm pe saraci, noroc cu Stanca, care a scapat boabele in poarta. Deci schimbarile facute de Porumboiu nu au schimbat mare lucru.

hammer90
hammer90  •  05 August 2013, 11:41

nici un anntrenor din romania nu a iesit la sfarsitul unui campionat sa ceara scuze fanilor sau conduceri unei echipe ca nu si-a indeplinit obiectivele,dar daca ii dai afara mama, mama ce e la gura lor.de gasit motive sint toti buni dar nici unul nu recunoaste ca e vina lui.pai ce la pus la cules bumbac pe sumudica de zice ca a avut zile grele la vaslui.

dreamer123
dreamer123  •  04 August 2013, 21:38

si sumudica si ilie stan sunt 0 barat ca antrenori, nu au nicio taina

Vezi toate comentariile (32)
Comentează