FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

UPDATE Reacția clubului » Încă un antrenor din Liga 1 este în pericol să fie demis » "Smurdul", pregătit să intervină

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 12:44

ACS Poli are un sezon slab și, după înfrângerea cu FC Voluntari, 1-2, se află pe locul 11, cu 21 de puncte.

update 15:30

Cei de la ACS Poli au trimis un comunicat de presă, legat de subiectul demiterii lui Florin Marin.

"Nu am discutat cu niciun alt tehnician. Înaintea meciului cu FC Voluntari, am avut o întâlnire cu toți cei care se ocupă de destinele clubului și am decis să acordăm credit total staff-ului tehnic.

În acest moment, ne concentrăm să obținem maxim din cele două meciuri rămase din campionatul regular!”, se arată în comunicatul clubului semnat de Daniel Sanciu.

Știrea inițială: 

Conducătorii timișorenilor sunt nemulțumiți de parcursul echipei sub comanda lui Florin Marin și ar urma să renunțe la serviciile acestui, anunță DigiSport.

 

În locul lui Florin Marin, șefii de la ACS Poli vor să îl aducă pe Gigi Mulțescu, care ar urma să preia echipa din ultima etapă a sezonului regulat, când timișorenii vor juca împotriva Petrolului. De pregătirea meciului cu CSMS Iași se va ocupa tot actualul tehnician.

Florin Marin, 62 de ani, a venit la ACS Poli în etapa a 9-a, după ce Dan Alexa a plecat. Cu el pe bancă, timișorenii au disputat 16 jocuri și au obținut 3 victorii, 7 egaluri și au 6 înfrângeri.

Gigi Mulțescu, 54 de ani, poreclit "Smurdul", este un antrenor cu experiență și a fost la echipe precum Dinamo, Kayserispor, Sportul, Astra, Poli Timișoara, Jiul, FC Brașov, Ceahlăul și Petrolul. Înainte de startul celei de-a două părți a Ligii 1, Mulțescu a plecat de la FC Voluntari, unde antrena din octombrie.

Lista antrenorilor demiși sau care și-au dat demisia în acest sezon:

Bogdan Vintilă (et. 6), Dan Alexa (et. 8), Tibor Selymeș (et. 8), Marius Baciu (et. 9), Leo Grozavu (et 10), Vasile Miriuță (et. 11), Flavius Stoican (et. 11), Cornățeanu Mugurel (et. 12), Daniel Pancu (et. 13), Eusebiu Tudor (et. 15), Cornel Țălnar (et. 18), Mirel Rădoi (et. 19), Nicolae Dică (et. 20), Francisc Dican (et. 21), Cristiano Bergodi (et. 22), Carol Fekete (et. 23), Mihai Stoichiţă (et. 23), Emil Săndoi (et. 23), Gheorghe Mulţescu (et. 23)

Antrenori aflați într-o situația specială:

Sorin Cârțu – director tehnic la CSU - a plecat la finalul rundei a 9-a. Massimo Pedrazzini – antrenor principal in acte la Steaua, a demisionat la finele etapei a 9-a.
Mircea Rădulescu - antrenor principal în acte la FC Voluntari,a demisionat la finalul etapei a 13-a, împreună cu Daniel Pancu. Dumitru Dumitriu – antrenor principal în acte la Steaua, a părăsit postul alături de Dică, la finele rundei a 20-a.
Dan Matei – antrenor principal in acte la CFR, a părăsit postul alături de Francisc Dican, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei, la finele rundei a 21-a.

Cristian Petre – a condus Astra in meciul cu Pandurii din etapa a 23-a, asta pentru că antrenorul echipei Marius Şumudică nu a făcut deplasarea.

 Victor Naicu – antrenor principal în acte la CS U Craiova,  deoarece Daniel Mogoşanu nu deţine licenţă PRO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  18 Februarie 2016, 16:37
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Februarie 2016, 14:13

...luati l ...ca i bun ...

Antrenorii sunt ca fotbalistii...aia buni nu ramin fara cotnract.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Februarie 2016, 14:13

...luati l ...ca i bun ...

polistul68
polistul68  •  18 Februarie 2016, 13:52

Asta ne mai trebuia...din lac in put....asta pe unde a fost, lasat prapad in urma lui, si pleaca doar cu scandal...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează