FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

UPDATE Reacția Craiovei după oferta făcută de Becali pentru Băluță » Atac la Anamaria Prodan: "În Craiova așa o considerăm" + Răspunsul impresarului: "Nu discut cu subalterni zilieri"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 13:34

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a vorbit despre oferta făcută de FCSB pentru mijlocașul Alexandru Băluță. (Vezi detalii despre oferta roș-albaștrilor)

update

Printr-o postare pe pagina de Facebook, Anamaria Prodan i-a transmis lui Marcel Popescu că face afaceri doar cu patronul celor de la CS U Craiova, Mihai Rotaru și a publicat o fotografie alături de Marcel Popescu, despre care susține că este făcută în casa ei, unde l-a invitat pe oficialul oltenilor la masă.


*Click pe imagine pentru a mări

Știre inițială:

"Niciun jucător de la Craiova nu va merge la Steaua. Nu vindem steliștilor. Este o chestie de principiu. Degeaba se face o ofertă. Există o clauză de reziliere, dar există și una morală. Degeaba se dau bani, dacă Băluță nu acceptă oferta. Steaua își pierde timpul. Când Steaua l-a transferat pe Gică Popescu, a făcut-o cu japca, l-au luat cu Armata. În Oltenia nu sunt jucători care vor la Steaua", a spus Marcel Popescu la TV Dolce Sport.

În plus, oficialul oltean a atacat-o dur pe impresarul Anamaria Prodan, cea pe care Gigi Becali a trimis-o să negocieze cu CSU Craiova.

"Anamaria Prodan este persona non-grata la Craiova, așa o considerăm. Nu are ce să caute aici. Începând de azi este non-grata. Nu avem ce discuta cu ea", a adăugat Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
antalmihai
antalmihai  •  11 August 2017, 14:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  11 August 2017, 11:56

Sigur, nu transferati la Steaua... Sunt prea multe nume de trecut, dar le stiti si singuri, jucatori care au ajuns la Steaua ca sa faca performanta in ultimii 30 de ani. Dar cu Dinamo cu este? Acolo este bine, v-au devalizat echipa de vreo 3 ori in ultimii 15 ani...

davcriaol
davcriaol  •  11 August 2017, 09:11

*** oierului chiar crede ca poate jigni pe oricine, vezi doamne ea nu e sclava puscariasului, il face pe Popescu "zilier"... Dupa ce a facut cu vlad, de fiecare data cand va veni la Craiova, va pleca cu frigiderul plin de carne, mai are si tupeul sa spuna ca face ea afaceri, parca banii sunt ai ei, exact ca si Popescu e angajata de cineva deci despre ce forbeste... In plus faza cu fotografia arata ce caracter are, sau mai degraba nu are, dupa ce inviti un om la masa pui foto pe net si te lauzi, caracter zero barat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează