FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

UPDATE Scandal şi ameninţări în Liga 1: "Nu ne prezentăm la meci! Este o bătaie de joc. Îl dăm în judecată" » Replica adversarilor: "Ar trebui să câștigăm la masa verde"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 21:13

LPF a decis să amâne meciul CSM Poli Iaşi - Astra, de vineri, din cauza condiţiilor meteo şi a gazonului acoperit de un strat gros de zăpadă. Meciul a fost reprogramat pentru 2 martie.

update 22:15

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a reacţionat după declaraţiile lui Prunea şi a spus că LPF a luat decizia bună amânând meciul, dar că ar fi vrut ieşenii să piardă cu 0-3 la "masa verde". 

"Eu mă întreb cum se dau licenţele. La Giurgiu este un strat de zăpadă de 2 centrimetri. Dacă se dă drumul mai tare la instalaţia de încălzire, se topeşte instantaneu.

Este foarte bine pentru mine că nu se joacă, dar decizia normală era să câştigăm cu 3-0.

LPF nu putea să decidă amânarea meciului doar pentru că am făcut eu nişte declaraţii şi am făcut gargară", a spus Şumudică la TV Digi Sport.

Ştirea iniţială:

Florin Prunea, preşedintele celor de la CSM Poli Iaşi, a avut o reacţie nervoasă după decizia LPF şi a anunţat că echipa sa nu se va prezenta la meciul cu Astra în martie. 

"Am primit o hârtie din partea LPF prin care suntem înştiinţaţi că meciul s-a amânat. Este o bătaie de joc şi o lipsă crasă de respect faţă de un întreg oraş. Voi avea o discuţie cu factorii de decizie şi îl vom acţiona în judecată pe cel care a decis amânarea partidei.

Anunţ încă de pe acum că nu ne vom prezenta la meciul programat în luna martie. Foarte mulţi suporteri au venit astăzi şi au ajutat la deszăpezirea stadionului. Terenul este în curs de curăţare şi va arăta bine la ora meciului.

Este o lipsă de bun simţ faţă de echipă, de jucători, de întregul oraş. Am făcut cheltuieli enorme cu organizarea, iar jucătorii sunt în cantonament. Vom ataca în instanţele civile această decizie. Cine a decis amânarea meciului şi-a asumat o mare nedreptate şi trebuie să răspundă!

Nu este normal ca Iaşiul să aibă un tratament diferit faţă de alte echipe şi este nevoită să joace o intermediară, în timp ce alte echipe nu. Nu este caz de forţă majoră. La Iaşi a fost soare astăzi, terenul va arăta bine la ora meciului de vineri", a spus Prunea la Mediafax.

794230 stadion iasi
Aşa arată azi stadionul celor de la CSM Poli Iaşi

GSP.RO a anunţat ieri în exclusivitate că meciul ar putea să nu se joace din cauza că instalaţia de încălzire s-a ars

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  10 Februarie 2017, 09:31

Pentru ca si Iasul avea meci in Cupele Europene, cand a amanat cu Steaua.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Februarie 2017, 00:40

dar cei de la Iasi de ce nu au gandit la fel cand a fost vorba sa amane meciul cu Steaua cand Steaua avea meci in cupele europene. si nu era nici zapada nici teren inghetat atunci. si mai era si etapa 1 cand toata lumea era cu bateriile incarcate din vacanta.

999817786749652
Marius Popiuc  •  10 Februarie 2017, 00:39

Parca nea Prunea promova fotbalul romanesc....Lasa-i nene sa se pregateasca pt Europa League nu e vina lor ca terenul este cum este.Fi si tu putin mai intelegator ca daca o sa ajungi cu Iasul in cupele europene la anul e si datorita clubului astra

Vezi toate comentariile (13)
Comentează