FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Soluție de avarie pentru poarta lui Dinamo! EXCLUSIV Declarația goalkeeperului + Confirmările lui Contra și Mutu

Articol de , - Publicat luni, 20 februarie 2017 21:06

După accidentarea din meciul cu Viitorul, Laurențiu Brănescu a aflat că va fi supus unei operații la menisc și va rata restul sezonului. În aceste condiții, dinamoviștii sunt interesați de aducerea unui alt portar.

update

Cosmin Contra și Adi Mutu au confirmat interesul lui Dinamo pentru Cerniauskas, la finalul meciului cu FC Botoșani, câștigat de "câini" cu scorul de 1-0.

"Trebuie să ne mișcăm repede, a venit posibiltatea lui Cerniauskas. Este cea mai bună alegere, cunoaște Dinamo, cunoaște limba română", a spus antrenorul lui Dinamo.

"Cerniauskas este o soluție, este pe lista noastră", a confirmat și Adi Mutu.

Chiar dacă locul lui Brănescu în poarta "câinilor" va fi luat de Penedo, oficialii lui Dinamo sunt interesați să-l readucă la echipă pe lituanianul Cerniauskas, care a mai jucat pentru trupa din "Ștefan cel Mare" și în sezonul trecut.

Goalkeeperul de 27 de ani este așteptat în această noapte în România, pentru ca mâine să facă vizita medicală.

"Eu țin legătura tot timpul cu oamenii de la Dinamo. Dacă cei de la club o să mă vrea și mă vor chema, voi merge cu mare drag. Acum îmi caut echipă. Sunt liber de contract și pot să semnez cu oricine vreau", a spus Cerniauskas în exclusivitate pentru GSP.RO.

După despărțirea de Dinamo din vară, Cerniauskas a evoluat pentru ciprioții de la Ermis Aradippu, în tricoul cărora a jucat două meciuri în care a luat patru goluri.

Citește și:

Lovitură pentru Contra! Pierde un om de bază pentru restul sezonului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
guyencea
guyencea  •  21 Februarie 2017, 09:04

Sa-i pupam mana! Gest emotionant....hehe.....

reddogsv
reddogsv  •  21 Februarie 2017, 08:28
Postat de eucutine pe 20 Februarie 2017, 23:52

cum dracului sa-l aduci pe asta inapoi, cand ti-a mancat finala cupei?

Atunci a fost greseala colectiva si in special a mijlocului care nu a reusit sa tina de minge cand aveam 2-0. Am pierdut pe lipsa de maturitate. Doar cu Popescu ce facem?

zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2017, 00:03

hmm cerniauskas nu uitati ca ne-a mancat si asta multe meciuri cu iesirile lui haotice, nu mi-se pare mai bun decat branescu, azi penedo a fost statuia libertatii in poarta lui Dinamo, merita locu de titular, ne-a salvat de 5 goluri ca si facute pt Botosani !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează