FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Șumudică s-a răzgândit după ce, inițial, și-a anunțat jucătorii că-și dă demisia

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 13:52

Marius Șumudică s-a răzgândit și va rămâne la Astra, chiar dacă își anunțase jucătorii, după dezastrul cu CFR, 1-5, că pleacă.

UPDATE ORA 15:45

Antrenorul e supărat și din cauza problemelor financiare de la echipa giurgiuveană, dar și pentru că Steaua i-a luat doi dintre cei mai importanți fotbaliști, pe De Amorim și pe Boldrin.

Tehnicianul va face deplasarea la Londra, alături de echipă, și va lua loc pe bancă. Speră ca, în cazul în care Astra va reuși surpriza și o va elimina pe West Ham, lucrurile să se mai așeze la echipa giurgiuveană. În tur, la Giurgiu, scorul a fost 1-1 între Astra și West Ham.

Știre inițială

Astra a fost umilită în Gruia de CFR Cluj, scor 1-5, iar Marius Șumudică n-a mai suportat să vadă panta descendentă pe care se află echipa sa.

Tehnicianul suspendat al campioanei României și-a anunțat jucătorii că pleacă după dezastrul de aseară și le-a transmis acestora că nu va face deplasarea la Londra, pentru returul cu West Ham, anunță Digi.

Jucătorii au încercat să-l facă pe antrenor să se răzgândească, dar n-au reușit, astfel că același lucru îl vor face și astăzi. Fotbaliștii giurgiuvenilor speră ca decizia lui Șumudică să fi fost luată la nervi și acesta să revină asupra ei.

"După cum ați jucat, voi parcă vreți să mă dați afară! Mai bine plec eu singur", spun surse apropiate antrenorului pentru GSP.ro.

Șumudică (45 de ani) e la cârma Astrei din 2015 și la finalul sezonului trecut a reușit să câștige campionatul României, singurul trofeu din cariera sa de antrenor, dar și din istoria echipei. Ulterior a câștigat și Supercupa României.

Marius Șumudică e în continuare suspendat pentru meciurile din Liga 1 după ce a fost prins pariind online pe meciuri din Liga 1. Suspendarea acestuia expiră pe 14 septembrie.

Antrenorul și-a început cariera de tehnician la Rapid, iar mai apoi a continuat cu Rocar, AS Dodu, Inter Gaz, Progresul, Astra, Farul, Gloria Bistrița, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab și Concordia Chiajna.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (57)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 August 2016, 02:28

era de asteptat,o spe cie ca asta nu are cum sa mai stea aici !

laurkro
laurkro  •  22 August 2016, 23:13

Un mascarici!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  22 August 2016, 20:23

*** :D a spus el multe ... si nu sa tinut de promisiune :)) Steluta mai are un pic si o sa apara 3 stele pe emblema :)) :)) :)) :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează