FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Surpriză! Exclus din lot de Reghe, Hamroun a fost dat de gol de tatăl său » Unde se află de fapt jucătorul

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 10:17

Steaua a anunțat în această dimineață că Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida cu Sparta Praga. 

Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamentul de azi motivând că are de rezolvat niște probleme personale. 

Așadar, Laurențiu Reghecampf a decis să-l excludă din lot pentru partida împotriva cehilor. 

13:20 

Deși i-a anunțat pe cei de la club că a plecat în Franța pentru a rezolva unele probleme cu un apartament pe care îl are la Paris, Jugurtha Hamroun a fost trădat de tatăl său, care îi este și impresar, informează Digi.

Acesta a postat o poză în care apare alături de fiul său în Zurich. Surse din cadrul clubului susțin că Hamroun ar avea o ofertă din Qatar și îi forțează mâna lui Gigi Becali pentru a-l vinde.

CE SPUNE PAGINA DE FACEBOOK A STELEI

"Hamroun, exclus din lot pentru meciul cu Sparta!

FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praha, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia.

Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale.

Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praha, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru", anunță site-ul oficial al clubului. 

Echipa probabilă cu Sparta Praga:

Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Achim, Pintilii - Popa, Stanciu, Aganovici - Golubovici  

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (109)
catalin_cj
catalin_cj  •  24 Iulie 2016, 11:50
Postat de Manu Ion pe 24 Iulie 2016, 11:41

Din cauza lui Hamrun,Varela,Chipciu,Stanciu a pierdut Steaua campionatul . Aceștia au jucat foarte slab in meciurile decisive !!! Ma bucur ca s-au trezit si au scăpat de ei !(mai este Stanciu ) . Nistor,Tanase,Marin,Budescu sunt jucatori care ar ajuta Steaua foarte mult .Bejan fost jucător la ASA este un fundaș foarte bun .

Campionatul nu a fost pierdut de ei. Echipa este tot mai slaba de la an la an, se da in antrenor din greu, an de an se vand jucatorii buni si se aduc jucatori slabi dar care sunt umflati de presa. Anul trecut Varela era un jucator mediu al Stelei, iar acum upa un sezon dezastruos, cu gafe mari din partea lui e scos ca marele capitan. In Chipciu s-a dat intr-una dar nu se uita nimeni ca in afara de Stanciu nu a avut langa el un coechipier care sa dea o pasa de calitate. Popa fuge mult e sufletist imi place de el, dar se taie exact cand da sperante ca ar putea mai mult. Cred ca locul doi de anul trecut trebuie atribuit in proportie de 90% portarului Stelei, care este dpmdv cel mai bun pe postul lui in acest moment.

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  24 Iulie 2016, 10:58
Postat de juliusmad pe 24 Iulie 2016, 10:51

Steaua sta intr-un "fotbalist" ? :)) de fapt stanciu este jucatorul important in momentul asta. dupa stanciu urmeaza achim

Nu sta nimeni intr-un jucator, nici daca e vorba de Messi, dar in momentul asta nu mai ai solutii.Banca e formata din copii.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2016, 20:42
Postat de blacksun_14 pe 24 Iulie 2016, 16:34

corect.Mai bine jucam cu mihalcea sau valceanu acolo decat inca un mercenar ordymar care nu respecta contractul si se crede la el acasa

Nu ,n-ai priceput vrea sa plece de la voi.Sa se scape de voi.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează