FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Tamaş, dat afară după 6 zile de la CFR! » "Nu pot să-l ţin în cuşcă şi să-i dau drumul doar la meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 11:44

UPDATE 11:40 / Impresarul lui Tamaş, Florin Manea, susţine că el a solicitat rezilierea contractului, ca urmare a ultimatumului dat din partea şefilor de la CFR Cluj după ultima escapadă a fundaşului.

"S-a ajuns aici din cauza antecedentelor. De cînd a venit la Cluj a ieşit într-o seară cu Florin Costea şi au băut cîte o bere.

Domnul Mureşan spusese că nu este nici o problemă, dar că dacă se va mai întîmpla vor lua măsuri. Atunci eu am spus că mai bine ne despărţim, că aşa ce să fac? Ar însemna să-l ţin în cuşcă şi să-i dau drumul doar la meci.

Rezilierea a fost făcută la cererea noastră", a declarat Manea la sportro.

--------------

Gabi Tamaş a fost dat afară de la CFR Cluj, echipă la care a rezistat mai puţin de o săptămînă!

Preşedintele Iuliu Mureşan a explicat că fundaşul are probleme grave cu viaţa extrasportivă, episodul în care el şi Florin Costea s-au dat în spectacol într-un bar din Cluj fiind decisiv. Detalii AICI

"Tamaş a venit, a băut şi a plecat. S-au întîmplat mai multe lucruri pe care nu vreau să le fac publice. El are probleme cu alcoolul şi cu nopţi pierdute nu se poate face performanţă. În ziua în care i-a venit cartea verde lui Tamaş a trebuit să-i rupem contractul", a declarat Mureşan la sportro.

Fundaşul de 29 de ani semnase un contract pînă la finalul acestui sezon.

"Palmares" greu de egalat
Pe 8 octombrie, adică în urmă cu doar o săptămînă, Gabriel Tamaş şi Daniel Pancu, căpitanul Rapidului, s-au întîlnit într-un local din Capitală pentru a sta la un pahar de vin, dar, la un moment dat, spiritele s-au încins, iar Tamaş l-ar fi executat pe rapidist cu un pumn în figură! Mai spre dimineaţă, Tamaş s-a mutat într-un alt restaurant, unde ar fi fost chemat de Mutu, care a încercat să-l liniştească. Pe drum însă, nervos, fostul fundaş de la West Bromwich Albion şi-ar fi aruncat în Dîmboviţa un ceas de 18.000 de euro! Detaliile incidentului aici.

Dar una dintre cele mai spectaculoase ieşiri ale fundaşului român a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, Gabriel Tamaş s-a îmbătat, a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a certat cu poliţiştii, alegîndu-se la final cu un dosar penal pe rol.

63 de selecţii a bifat la naţională Gabriel Tamaş, pentru care a marcat 3 goluri

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 Octombrie 2013, 15:10

Asta e terminat ca sportiv.

costello_rapid
costello_rapid  •  17 Octombrie 2013, 16:56

IA-l LA steOAIA

tyukzz
tyukzz  •  17 Octombrie 2013, 15:26

parerea mea este ca daca da rezultate de ce nar bea omul conteaza de faci pe teren. ://www.transportdemobila.com/

Vezi toate comentariile (71)
Comentează