FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

UPDATE Trădare! Cum a reacționat antrenorul Astrei în vestiar, când jucătorii l-au somat: "Edi, vino-ncoa, să-i dăm m..e lu' Steaua!" + Edi Iordănescu se apără: "Nu e trivialitate" :)

Edi Iordănescu a lucrat la Steaua doar ca secund, cu Ilie Dumitrescu, Lăcătuş şi Ilie Stan. A fost
Edi Iordănescu a lucrat la Steaua doar ca secund, cu Ilie Dumitrescu, Lăcătuş şi Ilie Stan. A fost "principal" interimar două meciuri, unul în Liga 1 și unul în Cupă

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 09:00

Aşa a fost întâmpinat Iordănescu junior în vestiar după succesul de duminică. Fostul fotbalist și antrenor stelist a intrat în jocul elevilor săi şi a salutat scandările triviale la adresa roş-albaştrilor. 

update

Edi Iordănescu a încercat astăzi să clarifice situația printr-o postare publicată pe Facebook, în care susține că nu a scandat tivialități. 

Știre inițială:

Edward Iordănescu a bătut FCSB, 2-0, iar după meci a fost chemat de fotbaliştii săi pentru a o înjura pe Steaua. La câteva minute după finalul partidei de la Giurgiu, fotbaliştii gazdelor au început sărbătoarea în vestiar. Când în uşa cabinei a apărut antrenorul lor, Ioniţă şi ceilalţi l-au întâmpinat: "Edi, vino-ncoa, să-i dăm m..e lu' Steaua!".

Iordănescu jr. a început să râdă, a intrat în jocul elevilor săi şi a salutat cu mâinile ridicate trivialităţile fotbaliştilor. Imaginile au fost postate de Radunovici, fundaşul stânga al Astrei, pe contul acestuia de Instagram.

După ce a plecat din vestiar, Edward a mers la conferinţa de presă, unde a ţinut să vorbească foarte frumos de gruparea roş-albastră: "Am Steaua în suflet, nu pot să nu recunosc asta".

Edward nu şi-a ascuns niciodată afinitatea pentru clubul la care tatăl său a făcut istorie. În urmă cu doar câteva luni, când exista informaţia că FCSB l-ar putea numi antrenor, Edi a scris pe o reţea de socializare că nu se pune problema să preia în acel moment echipa, dar a adăugat: "Cândva va veni şi această zi, ziua când mă voi întoarce acasă!".

2 victoriiare Iordănescu junior împotriva FCSB: 3-1 pe banca Pandurilor şi 2-0 cu Astra

6 eliminăride pe bancă a suportat Edward în calitate de tehnician în ultimii 5 ani. E cel mai penalizat tehnician, alături de Stoican

"E o seară specială, am obținut un succes spectaculos. Valoarea acestei victorii e dată mai ales de faptul că de aici au plecat în ultimii ani foarte mulţi jucători fix la adversara pe care noi am bătut-o"
Edward Iordănescu, antrenor Astra

"Cred că dacă Steaua tot a cumpărat de la Astra în trecut, ar trebui să o facă şi acum. Îi anunţ pe cei de acolo că sunt jucători cu un potenţial formidabil, iar dacă nu se grăbesc s-ar putea ca apoi să fie prea târziu şi să nu-şi mai permită fiindcă vor deveni foarte scumpi"
Edward Iordănescu, antrenor Astra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
sooos1ck
sooos1ck  •  28 Noiembrie 2017, 16:51

Iordanescu Jr mai degraba e dinamovist decat stelist, la cum a injurat Steaua, sper sa nu-l vad la Steaua vreodata!

sooos1ck
sooos1ck  •  28 Noiembrie 2017, 16:48

Asta e Romania si astia suntem, la bucurie injuram si ii uram pe altii, natie de traista!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  28 Noiembrie 2017, 15:39

dacaEDDY a facut asa ceva ....este un mare,f,mare ""***"!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează