FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENTUL RAPIDULUI

UPDATE VIDEO S-a terminat ședința Comisiei de Disciplină » Ce a decis forul și prima reacție a lui Valerii Moraru

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 10:28

Stabilirea unei decizii a fost amânată până miercuri, după ce astăzi au fost audieri la Comisia de Disciplină a FRF.

update 13:50

"Eu nu am fost în sala de judecată, se amână pentru miercuri. Am adus contracte, tot ce mi s-a cerut. Eu zic că rezistăm în cazul unei decizii favorabile. Sunt jucători, avem 11 contracte semnate, probabil urmeză și altele și azi urmează ca lichidatorul să le vizeze
azi. Am vorbit cu Alexa, el vine azi în București", a spus Valerii Moraru la ieșirea din sediul LPF.

update 13:45

Valerii Moraru a ieșit din clădire. În fața clădirii LPF, acesta a fost apostrofat de cei aproximativ o sută de fani rapidiști.

update 13:30

Suporterii giuleșteni cântă în fața sediului Ligii, în timp ce soții Moraru se află în continuare la audieri.

update 11:30

Zeci de fani rapidiști sunt prezenți și astăzi la sediul LPF, după ce s-au prezentat atât la stabilirea programului Ligii 1, cât și la precedenta judecată din cazul de faliment al Rapidului.

Știre inițială:

Comisia de Disciplină a FRF  se întâlnește astăzi, în jurul orei 11:30 la sediul LPF pentru a lua o decizie în privința participării Rapidului în Liga 1.

În cadrul ședinței de astăzi va fi audiat  Aurel Brihac, lichidatorul judiciar al Rapidului.

 Valerii Moraru, finanțatorul Rapidului, a anunțat cu câteva zile în urmă că Brihac a trimis un act prin care clubul se poate înscrie în Liga 1, însă Brihac a precizat apoi printr-un comunicat trimis către LPF că nu ar fi semnat un asemenea document.

Dacă se dovedește că Brihac nu a semnat acele acte, șansele ca formația giuleșteană să joace în prima ligă sunt aproape nule.

Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli au fost amânate până la o decizie, iar hotărârea legată de Rapid va fi luată conform regulamentului FRF. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (94)
marius.bxl
marius.bxl  •  25 Iulie 2016, 20:50

Bai moldovane plateste ba,daca vrei in liga1 si bani de la lpf.moldoveni guralivi si hapsani si cu caracter rusesc sunt in toata europa.eu va detest ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  25 Iulie 2016, 19:11
Postat de lapusneanul pe 25 Iulie 2016, 15:13

ba, pe mine ma doare fix in ...pix de voi....voi dinamo.....doar spun un adevar....romanul e campion mondial la dat sfaturi, sfaturi pe banii altora.....o facea oricine ? :) , asa e, e inghesuiala mare cine sa preia clubul, unii astepta cu ziua in cap sa le vina randul...hahahaha

Sa scrii pe o foaie A4 o cerere de intrare in insolventa si sa devii cel mai mare creditor al clubului o facea si nea ion roata !!! Tu se vede ca esti babalau de-a binelea, crezi tu ca Dinamo era ca Rapid ?? Tin sa te anunt ca pe Dinamo a dorit sa o i-a Ioan Niculae si sa mai discutat cu niste seici,egipteni,etc... habar n-ai de tine si faci pe interesantu !!!

id45
id45  •  25 Iulie 2016, 17:17
Postat de legendavisinie pe 25 Iulie 2016, 16:33

A apărut clona becaliană fcsb, nu ştiai ?

Cu siguranta , ai vrut sa spui - Nu stiati ? - Mi se rupe de *** de azi , gen , prietenul tau ... eu cand urmaream meciurile Rapidului si nu numai , tu probabil erai migrant ... undeva . L-ati avut acolo in grant , pe Pancu , caruia la un moment dat i-ati dat cu tiva , cu toate ca acesta si-a tradat clubul de origine , nu ? si-a vrut ca , cariera sa sa si-o incheie la RAPID ! .... aud ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează