FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Următorul tun al lui Gică Hagi! O formație de tradiție a Europei l-a urmărit și îl vrea

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 11:23

Fotbaliștii de la Viitorul sunt tot mai căutați de formațiile importante din Europa. Parcursul excelent din Liga 1, dar și evoluțiile de la națională, l-au adus pe Romario Benzar pe lista lui Galatasaray. 

Cel mai bun om de pe teren în meciul cu Danemarca, Romario Benzar, este dorit insistent de formația turcă, unde ar putea ajunge din vară, anunță sportx.com

Presa turcă scrie despre faptul că Benzar a fost urmărit de Galatasaray la meciul cu Danemarca.

Transferul ar putea fi facilitat de relațiile foarte bune pe care Gică Hagi le are cu șefii clubului turc, la care a jucat și antrenat. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gabiprossi
gabiprossi  •  29 Martie 2017, 01:33

Bai, dar pe burleanu nu-l vede nimeni? Acest corifeu al managementului in fotbal, acest irepetabil si irefutabil conducator si organizator, nu este vazut de marile cluburi mondiale si intergalactice? Merita cu mult mai mult decat toti banii!?!

rumunek
rumunek  •  28 Martie 2017, 14:41
Postat de dinamo_fan pe 28 Martie 2017, 12:56

N-ar trebui sa-l dea pentru mai putin de 4-5 milioane. In fotbalul de azi e foarte greu sa gasesti un fundas de banda care face toata banda cu brio ca Benzar. Nici macar in fotbalul de afara. Doar daca ne uitam in Romania vedem ca pe acest post in afara de Benzar nu avem pe nici un roman cat de cat valoros..joaca numai straini.

Hanca?

zizu
zizu  •  28 Martie 2017, 14:10

Adica hagi da tunuri?in loc sa se ocupe de lucruri serioase.....da tunuri......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează