FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Urmează alte suspendări în Liga 1? "Șumudică nu este singurul antrenor care a pariat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 10:22

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică a fost suspendat timp de 6 luni, timp în care nu are voie să pregătească nicio echipă, și a primit o amendă de 100.000 de lei pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre cazul lui Șumudică și spune că antrenorul Astrei nu este singurul tehnician din România care pariază.

"Mie îmi pare rău de Șumudică. Este un antrenor foarte bun. Dacă era în play-off, probabil că m-aș fi bucurat de această suspendare. Decizia în cazul acesta  este una corectă. Trebuiau luate măsuri.

Șumudică nu este singurul antrenor care a pariat. Multă lume are drogul acesta. Unii o fac de plăcere și unii o fac pentru bani. Dacă pariezi pe echipa ta, consider că e caz penal și riști închisoare", a spus Mureșan pentru Mediafax.

Înainte de Șumudică, Nicolo Napoli și Flavius Stoican au fost primii antrenori despre care s-a aflat că au conturi la casele de pariuri online.

"Am fost cu Napoli la Comisia de Disciplină a FRF și nu sunt dovezi împotriva lui. Cred că se va clasa foarte repede acest caz" Florin Prunea, președinte CSMS Iași, la DigiSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1013915168683659
Norbert Postolica  •  02 Martie 2016, 01:11

E o rusine ce sa intampla in fotbalul romanesc :( . Fiecare an ce in ce mai rau, nu mai ajungem sa jucam in europa , sa castigam meciuri cu fara probleme nu mai avem echipe puternice . :( . E foarte trist . Antrenori care parieaza, jucatori care sunt acuzati de blat . Patroni de echipe in inchisoare. Echipe fara suporteri . Stadioane goale . Pacat :( . ... trezitiva !!! Faceti ceva bun !!! Ne scufundam :( .

10202925648180625
Eugen Qy  •  01 Martie 2016, 23:49
Postat de steaua_fara_nume pe 01 Martie 2016, 11:25

DAR PE REGELE BLATURILOR SI AL PARIURILOR CAND IL SALTA ????

De cine zici? De Prodneubertreghensburgblat ? Ala e regele blaturilor ? Ala nu e decat unul dintre bufonii regelui blaturilor !!!

geogeo
geogeo  •  01 Martie 2016, 19:10
Postat de catalin_cj pe 01 Martie 2016, 14:55

Da sunt convins. Cand a fost prins Neaga dopat ad literam s-a respectat? Sau cand rupea Gardos picioare? Sau cand si-a schimbat numele in timpul cometitiei si trebuia exclusa? Serios?

Aici se vorbeste de echipe din play-off, tu vorbeste despre cele din play-out.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează