FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Urmează exodul la o trupă din play-off! Doi jucători au plecat, iar încă unul a anunțat: "95% merg în altă parte"

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 18:02

Iașiul a bifat în sezonul încheiat duminică prima prezență în play-off din istoria clubului, dar antrenorul Flavius Stoican vrea mai mult stagiunea viitoare.

Problema e, cu cine? Dintre titularii incontestabili ai ediției 2017-2018, doi pot fi șterși de pe listă: Qaka, vândut FCSB-ului, și Jo, care se întoarce la Sherrif Tiraspol. Iar Cioinac stă și el cu bagajele făcute!

"Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Ambrosie, care mi-a spus că nu-mi poate oferi salariul solicitat. Şi nu am cerut cine ştie ce sumă, ci un salariu decent. Sunt dezamăgit, însă asta este. Viaţa merge înainte. 95% acesta a fost ultimul meu meci la Iaşi", a declarat mijlocașul la finalul partidei cu U Craiova (1-2).

Contractul lui Cioinac expiră la 31 iunie, iar în situația lui mai sunt încă doi dintre jucătorii cu care Stoican intenționează să lucreze și sezonul viitor: Bădic și Sin.

"Vreau să fiu optimist că lucrurile se vor rezolva și vom avea liniște financiară. În caz contrar, mă voi gândi foarte serios la viitor" Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  22 Mai 2018, 06:17

"Urmează exodul...Doi jucători au plecat..."- de cascadorii risului !

420556418416082
Bogdan Leu  •  21 Mai 2018, 21:09

31 Iunie? Eu zic ca ii expira pe 30 Februarie sau pe 32 August! Ia un calendar și citeste

davidblack
davidblack  •  21 Mai 2018, 19:35

Cioinac are fatza de fcsbist .....mai ales ca este fcsbist de mic .....va dati seama cum arata fcsb in 2019 .....vaselinovici , cioinac , qaka , kuku , pulici ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează