FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmează o nouă achiziţie la Dinamo! » Mircea Rednic anunţă: cînd se rezolvă următorul transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 10:39

Dinamo este singura echipă neînvinsă în acest sezon, dar antrenorul Mircea Rednic vrea să întărească echipa.

Rednic caută în continuare jucători pentru faza defensivă, după ce și-a eficientizat ofensiva cu transferurile lui Gnohere și Essombe.

"Zilele viitoare căutăm să mai aducem un fotbalist, vom anunța exact cînd sînt lucrurile clare", a comentat antrenorul ce va avea, pe termen nelimitat, și atribuții de manager.

Landry Mulemo, fundaș stînga, 27 de ani, rămîne în continuare în atenția tehnicianului. Belgiano-conglezul are 11 selecții în naționala statului Congo și a jucat pentru naționalele de juniori ale Belgiei. De-a lungul carierei, fundașul de 1,78 m a mai jucat la Bucaspor, Beitar Ierusalim şi Kaposvari, iar sezonul tecut a evoluat în prima ligă din Belgia, la Kortrijk, locul 6.

Transferuri Dinamo:  Cerniauskas, Feussi, Vojnovici, Miha Mevlja, Abraham, Laurențiu Corbu, Gnohere, Essombe, Palici și Ante Pujlici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:48

pe langa asta o sa mai vina isi un mijlocas central, deci DINAMO mai transfera 2 jucatori: acest fundaas stanga: mulemo sper si inca un mijlocas central defensiv care sa-l suplineasca pe vojnovici in caz ca el se vamai accidenta sau va mai fi suspendat !!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 August 2015, 22:55

DINN=AMO RAMANE ***TOT CE POATE FI MAI RAU

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  31 August 2015, 22:28
Postat de conasu_boeru pe 31 August 2015, 18:32

Abraham ?! Asta cine e ?

fost portar la otelu un portar bun tanar inal si cu reflex, e o rezerva buna pt cerniauskas

Vezi toate comentariile (32)
Comentează