FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 0-2

Rapidiștii văd doar locul 1: „Unde e mai bine decât aici? Suntem cei mai valoroși” + Ioniță II, pus pe glume: „Noroc cu frizura nouă”

FOTO: Alexandra Fechete +22   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 22:46 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 22:57

Rapid a învins-o pe UTA la Arad, scor 2-0. Alexandru Ioniță II (27 de ani) și Rareș Ilie (18 ani), marcatorii celor două goluri, nu concep ratarea primului loc în play-out.

„Un meci foarte dificil, cu un adversar foarte bun. Am suferit pentru cele 3 puncte. Au fost mult mai agresivi decât noi, trebuie să recunoaștem. A fost meritul lui Rareș Ilie la primul gol, a centrat foarte bine, și norocul meu că am o frizură bună și mi-a alunecat foarte bine. 

Știm ce avem de făcut, apărarea a fost impecabilă în această seară. Iar din cele două-trei ocazii am reușit să marcăm. Ați văzut ce joc au făcut Cristi Săpunaru, Dandea, Junior Morais, Dragoș Grigore, toți”, a spus Alexandru Ioniță II, la Orange Sport.

UTA - Rapid, într-o atmosferă senzațională » Stadion plin și o scenografie „furată” de la Tudor Chirilă: „Măcar o dată în viață”
UTA - Rapid
UTA - Rapid, într-o atmosferă senzațională » Stadion plin și o scenografie „furată” de la Tudor Chirilă: „Măcar o dată în viață”

Rareș Ilie și Alexandru Albu, după UTA - Rapid: „Merităm să fim pe primul loc”

„Ca realizări nu am avut niciodată gol și pasă într-un meci. Ca joc, cel puțin în prima repriză nu prea am existat. Au fost multe meciuri mai bune. Ne-am dorit play-off-ul. L-am ratat, iar acum ne-am stabilit ca obiectiv locul 1. Echipele de aici sunt sub noi ca valoare. 

Jucătorii cu experiență ne încurajează. Primesc libertate din partea lor. Uneori mă și ceartă, dar e foarte bine. Unde să fie mai bine decât pe locul 1?”, a comentat și Rareș Ilie. 

Am intrat puțin mai greu în meci, dar suntem bucuroși pentru această victorie. Am pregătit ceva, dar din păcate nu ne-a avantajat nici terenul. Ei îl cunoșteau mult mai bine. Mister ne-a spus ce să schimbăm în partea secundă. S-a văzut asta. Merităm să fim pe primul loc în play-out.
- Alexandru Albu 

Rapid, lider în play-out: clasamentul ACUM

Rapid își consolidează poziția de lider în play-out cu victoria de astăzi, obținută într-o atmosferă „de foc”, cu 11.500 de oameni în tribune. „Elevii” lui Mutu au 32 de puncte, 3 peste FC Botoșani, 5 peste Sepsi OSK. Cele două echipe au, însă, un meci în minus jucat, urmând să se înfrunte duminică în duelul direct.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Suporterii iau atitudine: „Încasările să ajungă în conturile jucătorilor”

OFICIAL Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Mă gândeam: «Ce tare ar fi să ajung la Steaua!»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Aprilie 2022, 23:41

Bravo Rareș , bravo Ioniță , mult RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează