FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA NU SE TELEVIZEAZĂ!

Valentin Alexandru: "Comisia de Licenţiere a informat LPF că nocturna de la Braşov nu este funcţională"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, spune că a primit din partea Comisiei de Licenţiere un document prin care Liga era anunţată că instalaţia de nocturnă de la Braşov nu este funcţională.

"A venit din partea Comisiei de Licenţiere o adresă prin care eram informaţi că, începînd cu etapa a 18-a, la Braşov se pot juca meciuri în nocturnă. Apoi, din partea aceleiaşi Comisii am primit o nouă sesizare că nu mai pot fi disputate partide în condiţiile menţionate.

Ce puteam să facem? Nu cred că avem vreo vină în tot acest litigiu!" a spus Alexandru la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  03 Martie 2009, 19:42

www.blog.mysport.ro/amicu/2009/03/02/ domnule-dinu-gheorghe/ Ca sa intelegem atitudinea conducerii fata de suporterul galben-negru.

 •  03 Martie 2009, 17:54

GUNOAIEORDINARE,DESFIINTATI LIGA !

gabryelll
gabryelll  •  03 Martie 2009, 17:21

Bine ca televizati argesu cu urziceni si nu dati steaua...mediocrilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează