FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA NU SE TELEVIZEAZĂ!

Valentin Alexandru: "Electrica Braşov nu poate susţine instalaţia de nocturnă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a explicat motivele pentru care partida dintre FC Braşov şi Steaua nu va mai fi transmisă de GSP TV.

"Electrica Braşov nu poate asigura funcţionarea nocturnei. S-a crezut că vor fi în stare să rezolve această situaţie, dar nu a fost aşa. Datele contractuale între deţinătorul de drepturi TV şi Liga Profesionistă nu sînt afectate.

Angajamentul prevede să fie transmise cel puţin 7 meciuri din cele 9 ale unei etape, deci nu văd ce probleme ar putea să apară" a spus Alexandru pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nikdumont_72
nikdumont_72  •  03 Martie 2009, 18:39

o sa bata brasovul sa fie altii multumiti

 •  03 Martie 2009, 15:08

aiurea.pe langa functionarea nocturnei din reteaua obisnuita au fost asigurate si generatoare de curent pentru fiecare stalp de iluminat. rusinos sa dai vina pe altii cand tu de fapt vrei sa tragi sfori.

 •  03 Martie 2009, 12:57

da nu dai un ok asa de important daca nu esti sigur ca esti capabil....hai ma ce nauba orice om de rand stie asta...sunteti niste parveniti si niste neprofesionalisti sa vezi macel ..v-ati facut-o cu mana voastra si cu a becali voievodu care va trage in teapa la meciu asta fraierilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează