FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valentin Cojocaru, certat de tatăl său: "Şi-a luat un elan cam mare, Reghe a vrut să-l aducă cu picioarele pe pămînt"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 09 mai 2013 11:09

Ispas Cojocaru, tatăl tînărului goalkeeper al Stelei, Valentin, a comentat ascensiunea fiului său.

Debutant între buturile formaţiei din Ghencea la doar 17 ani într-un meci oficial, avînd o evoluţie entuziasmantă, Valentin Cojocaru este sfătuit de tatăl său să rămînă cu picioarele pe pămînt.

Fost arbitru, Ispas Cojocaru, tatăl lui portarului, a declarat la televiziunea sportro: "Am avut emoţii, dar după părerea mea a fost ridicat prea mult în slăvi, nu a făcut nimic pînă acum. Îi mulţumesc lui Tătăruşanu, dar şi celor din staff pentru că au grijă de el. E un copil talentat în momentul ăsta, dar cam atît. E un lucru extraordinar că a debutat la echipa campioană".

Despre declaraţiile lui Laurenţiu Reghecampf, de după meciul cu Gloria Bistriţa, părintele jucătorului a declarat: "Antrenorul doreşte să-i atragă atenţia că şi-a luat un elan cam mare şi să-l readucă cu picioarele pe pămînt.

I s-a acordat foate multă încredere în ultima perioadă, a jucat şi în amicale. Antrenorii, managerii au discutat mult cu el. Să se antreneze la 15-16 ani cu jucători cu experienţă e important, dar el ajunsese la un moment dat să spună că nu mai vrea să meargă la antrenamente.

Eugen Nae e cel mai bun antrenor de portari, după părerea mea. E foarte serios în ce face, nu renunţă la ideile sale şi îi face pe cei cu care lucrează să trateze totul cu mare seriozitate".

În urmă cu doi ani, Cojocaru a fost aproape de un transfer la Liverpool. Tatăl fotbalistului mărturiseşte că: "Am avut un regret pe moment atunci că n-a rămas la Liverpool, dar acum, după cum a progresat, nu mai am"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
helden2000
helden2000  •  09 Mai 2013, 17:36
Postat de steaua1986forever pe 09 Mai 2013, 12:28

Belo era la 22 de ani titular in finala de la Sevilla si juca de aproape meci de meci titular la Steaua inca din 1984 (la Steaua a venit in 1982 adica la 18 ani)

Belo era maestru sa moara ma-sa...

nemira123
nemira123  •  09 Mai 2013, 14:39
Postat de rarescipri pe 09 Mai 2013, 12:07

Baiatul si-a exprimat o simpla dorinta , aceea de a juca . E normal , e increzator in el dupa meciul de la Bistrita . Referitor la declaratiile tatalui sau , tin sa il contrazic . Nu este doar un pusti talentat si atat , este unul dintre cei mai talentati pusti la ora actuala din fotbalul romanesc . In fine , poate asa stiu unii parinti sa isi sustina copii . La 17 ani ai nevoie de sustinere , mai ales din partea parintilor . Asa se distrug tinerele talente in tara asta . Daca as fi in locul lui Reghe , in etapele care au ramas , as juca cu Cojocaru in poarta . Oricum Steaua nu mai are nimic de pierdut , si in felul asta ar castiga si Cojocaru putina experienta .

Ba omule, toti vorbim de copilul asta de parca ar fi regele modestilor, dar de unde stim ca nu e vreun arogant. A zis si tatsu' ca la un moment dat nu mai vroia sa mearga la antrenamente. Baiatul asta deja si-o ia in cap si trebuie cumva adus cu picioarele pe pamant sa nu sara la bataie indata ca l-a calcat cineva la antrenament sau nu-i convine ceva si sa plece. Am mai vazut eu mari sperante tinere, care in timpul meciurilor nu ia placut ca tipa antrenorul la el si a plecat.

botizan
botizan  •  09 Mai 2013, 13:07

Ba eu deja m-am urat de asta ... iarasi creem vedete artificiale ? ... Aparem cu tatl fotbalistului , urmeaza iubita , care e balerina ... si in cercul ei de prietene , are niste amice din Cluj , sugative de bani ai copiilor de bani gata ... ca sa intelegem ce iubita are si asta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează