FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valentin Cojocaru rîde de Alin Toşca :) Cum l-a ironizat portarul Stelei pe fundaş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:25

Goalkeperul l-a ironizat pe colegul său, pe Facebook, din cauza faptului că acesta nu era interesat de un meci al campioanei.

Portarul de 19 ani al Stelei, Valentin Cojocaru, a postat pe Facebook o fotografie de pe Arena Naţională dintr-un meci cu el pe banca de rezerve. În poza de pe reţeaua de socializare apare în spatele lui "Guliver" şi Alin Toşca.

Fotografia este însoţită de un un mesaj care face referire la fundaşul de 22 de ani: "Unii urmăresc meciul, iar alţii se uită după «avioane»".

În acest sezon, Toşca a bifat 6 meciuri în toate competiţiile pentru Steaua, în timp ce Cojocaru are doar 4.

"Mai are foarte mult de învăţat, dar cel mai important e să rămînă cu picioarele pe pămînt, cu nasul jos, să nu-l ia aerul ăla. Că el are înălţime mare", spunea Duckadam despre Cojocaru.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Dorinel - Steaua 3-9
În întreaga carieră de antrenor, Dorinel Munteanu a jucat de 12 ori împotriva Stelei, reuşind doar 3 victorii, una atunci cînd era la CFR Cluj şi două la Oţelul. Tehnicianul de 46 de ani i-a suflat Stelei şi un trofeu, Supercupa României în 2011. Neamţul a jucat pentru roş-albaştri 33 de meciuri şi a marcat 2 goluri. "Am mai spus şi repet că Steaua este favorită datorită rezultatului din prima manşă. Dacă ne dorim ceva din acest joc, acel ceva este să facem totul perfect", spune Munteanu.

Speră într-o minune
Chiar dacă au pierdut cu 3-0 la Bucureşti, giurgiuvenii speră în minuni. "Un meci foarte greu, trebuie să facem un rezultat bun, să cîştigăm. O echipă bună, dar am văzut că în ultimele etape parcă nu mai e Steaua de care ne feream toţi! Eu zic că avem un plus şi cred că putem să trecem de ei", spune Junior Morais. Astralii nu se vor putea baza pe Constantin Budescu în această seară! Atacantul de 26 ani a primit în ultimele trei partide din Cupa Ligii cîte un cartonaş galben şi este suspendat.

"Arlauskis vrea să plece"
Invitatul special al lui Ovidiu Ioaniţoaia de la Europa FM, preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre plecări: "Lui Arlauskis i s-a propus anul trecut un contract mai lung, dar a vrut doar pe un an. A făcut un tur fantastic, dar vrea să plece! Noi nu-i putem oferi ce primeşte din străinătate, el vrea şi să schimbe campionatul. Cu Prepeliţă am speranţe că putem prelungi, deşi şi el vrea să prindă un contract afară, se gîndeşte la familie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  11 Martie 2015, 09:30

Excelenta stire, candidezi cu sanse mari la cel mai bun articol de sport al anului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close