FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valentin Lemnaru a răbufnit la adresa lui Costel Gâlcă: "Nu m-a dorit" » Ce mesaj are pentru stelişti

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 19:05

Fostul atacant al Stelei, Valentin Lemnaru, a explicat motivul rupturii dintre el şi echipa din Ghencea. Chiar şi aşa, vîrful e convins că roş-albaştrii vor cîştiga titlul fără prea multe probleme. 

"E o greşeală că am venit la Steaua, mi-am dat seama că o să ma probleme după ce am vorbit o singură dată cu Gâlcă, cînd ne-am văzut prima dată. Mi-a zis în faţă că dînsul nu m-a vrut la Steaua, dar că îmi oferă şanse egale. Fără să se interpreteze, îl respect pe domnul Gâlcă şi chiar îi urez baftă pe viitor.

Băieţii m-au primit bine, nu am nimic de reproşat. Chiar nu mă aşteptam să iasă aşa prost pentur mine. Am vrut să rup colaborarea cînd nu am fost trecut pe lista UEFA, nu mi-a căzut deloc bine.

Apoi, am văzut că Steaua a luat un alt atacant şi mi-am dat seama că e bine să ne strîngem mîinile. Dacă mă ofertează iar, clar zic pas. Îmi închei cariera la Cluj. Nici nu m-aş mai gîndi dacă ar veni o cerere pe adresa mea.

Oricum ar fi, Steaua are campionatul asigurat. Nimeni nu le pune probleme. Au adus jucători valoroşi, pot ajunge în fazele superioare ale Europa League. Nu doar în primăvara europeană, ci chiar în sferturi sau în semifinale", a spus Lemnaru pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
icornel2012
icornel2012  •  10 Septembrie 2014, 10:29
Postat de rizocel pe 10 Septembrie 2014, 00:49

aparaaaaaaaaaaaa COSMIN MOTI !! VIctorieeeee!!

Cred ca sunteti tare frustrati ....:) Victoria cui ? Ne-a batut cumva dinamo ? Sa va bucurati cand ne veti scoate voi din UCL,asa doar visati .

imodric
imodric  •  10 Septembrie 2014, 09:30

bai lemnarule , nu-i asa ca steaua nu se refuza ? mare imbecil mai esti !

xolv
xolv  •  10 Septembrie 2014, 08:12

Saracul. Oare Costea si Matei au primit sanse ?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează