FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru a anunţat bugetul Rapidului şi dezvăluie: "Dacă retrogradăm, nu e o dezamăgire. Avem planul B"

Valerii Moraru
Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 14:34

Valerii Moraru, patronul Rapidului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a vorbit, printre altele, despre bugetul pe care-l garantează echipei şi despre situaţia formaţiei giuleştene.

"Niciodată nu mi-a plăcut şi nu am vorbit despre bani. Toate contractele la această echipă sînt confidenţiale, dar vă pot garanta că avem un buget care în perspectivă ne clasează în primele cinci echipe din Liga 1! Bugetul anual e de 5 milioane de euro. Poate chiar 5,5 milioane", a spus Moraru.

Omul cu banii de la Rapid nu concepe ca echipa să retrogradeze, însă dezvăluie că dacă acest lucru s-ar întîmpla ar avea şi un plan de rezervă.

"Obiectivul nostru e să nu retrogradăm. Pentru acest target am făcut investiţiile, iar aşteptările mele sînt mari. Nu ne dorim să retrogradăm, dar spun sincer că nu ar fi nici o dezamăgire dacă s-ar întîmpla. Indiferent cum se va termina acest campionat, noi vom rămîne aici. Reţineţi, avem şi un plan de rezervă, planul B!", a mai spus Valerii Moraru.

Patronul Rapidului a vorbit în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi în cea digitală despre subiecte ca George Copos, dar şi despre cum a reuşit să facă primul milion de dolari.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
bogdan_curtean
bogdan_curtean  •  21 Februarie 2015, 16:20

stai ma asa putin...care palmares si ce isorie?aia ceusista,cu jucatori adusi cu japca si cu arbitrii hoti?mai bine fara ala...avem un fotbal infect,rapidul cand a luat campionatul cu mircea lucescu ,juma de campionat a fost cu arbitrii,sa nu uitam aspectul asta...se pare ca doar asa se poate aici...

magura
magura  •  21 Februarie 2015, 12:48
Postat de cristi47.reload pe 20 Februarie 2015, 21:35

Singurul inconvenient al stelistilor in megiul cu mizeria julestina e ca se vor umple de paduchi

Si tu te umpli de PENIBIL!!! RAPID joaca cu o ECHIPA FARA IDENTITATE, PALMARES SI SIGLA!!! Oare ce o fi mai rau? Noi ca incercam sa evitam retrogradarea, sau voi ca n-aveti NIMIC? Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

magura
magura  •  21 Februarie 2015, 12:45
Postat de khal_37 pe 20 Februarie 2015, 19:14

Cine sunteti voi ma? 2012 Steaua-rapid 1-0 gol Bourceanu. În Liga 1, Steaua şi rapid s-au întâlnit de 110 ori. Palmaresul este favorabil campioanei, care s-a impus în derby de 43 de ori, în timp ce rivalii din Giuleşti au învins doar de 27 de ori. Acesta nu mai este un derby. Steaua nici nu ar trebui sa joace cu nespalatii astia.

Cine suntem noi? NOI SUNTEM RAPID BUCURESTI, echipa care din cauza voastra si a comunistilor, a fost nevoita sa piarda meciuri pentru ca ASA SE CANTA DE LA CC-u. Voi vorbiti de victorii? Voi? Cand RAPID juca in Cupele Europene si castiga Cupa Romaniei, voi habar n-aveati ce e aia DIVIZIA A. Cand RAPID castiga meciuri cu echipe supertari ale Europei, voi nici nu erati in proiect!!! Asa ca MUCLEEEEEEES!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează