FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru: "Am putea spune că sîntem în faliment, dar voi redresa clubul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 21:33

Valerii Moraru a vorbit pentru Digisport despre problemele de la Rapid şi despre viitorul lui Ionel Ganea pe banca giuleştenilor. Omul de afaceri moldovean este optimist în ceea ce priveşte viitorul alb-vişiniilor.

"Nu am nici o problemă cu Ionel Ganea, dacă are rezultate. Ştiu că Nicolae Manea a jucat mulţi ani pentru Rapid, ştiu ce performanţe a făcut, dar consider că acum e mai bine să plece. Şi mai cred că a stat prea mult chiar, dacă ţinem cont de ce am găsit în acte.

Astăzi am fost informat că în instanţă au ajuns 37 de dosare active împotriva Rapidului. Avocaţii îmi spun că ar fi vreo 600, dar sper că este o glumă. Am putea spune că sîntem, cumva, în faliment. Dar eu voi redresa acest club. Sînt sigur de asta! Şi nici nu am de gînd să vînd clubul, cum am văzut că se vehiculează. Cine vrea să ajute este aşteptat să vină alături de noi", a declarat Valerii Moraru într-un interviu pentru DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
nicktns
nicktns  •  20 Septembrie 2014, 23:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

... nu joaca, se pun ... . Ca asta le place!

inginerul.
inginerul.  •  18 Septembrie 2014, 00:31
Postat de aquadig pe 16 Septembrie 2014, 23:44

eu chiar nu inteleg cum e asta patron fara sa fi cumparat... fara sa fi achitat nicio datorie, fara sa fi bagat niciun ban. ca la noi la nimeni. vin cand vor, se retrag cand vor. datoriile raman la stat

Asta ii modul de operare a pseudopatronilor din Romania...

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  17 Septembrie 2014, 13:07

Sper- si am din ce in ce mai multa certitudine- ca stii ce vorbesti, Moraru. Pricepandu-ma cat de cat la afaceri, vad potential pentru prima oara in 25 de ani. Vazand pseudonimul, multi vor spune ca sunt "postaci". Pseudonimul il am de 6 ani, vine de la sah, de omul asta am auzit cand a venit la noi, nici acum nu il cunosc. Punct. Asadar, Moraru, ai grija ce vorbesti, suntem cu ochii pe tine. Succes.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează