FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Valerii Moraru anunţă un Rapid din ce în ce mai puternic: "Sîntem abia la 75% din potenţial"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 13:07

Rapid a învins pe Steaua, scor 1-0, şi a obţinut trei puncte mari în încercarea de a scăpa de retrogradare.

Patronul echipei, Valerii Moraru, a vorbit despre derby-ul cu Steaua şi despre viitorul echipei.

"Nu mă aşteptam să cîştigăm şi sînt şocat. Înainte de meci mă mulţumeam şi cu un egal, dar am obţinut mai mult decît credeam.

După ce a marcat Gecov am crezut ca putem învinge. Ultimele 30 de minute au fost infernale şi parea că meciul nu se mai termină. Am avut emoţii incredibile. M-a bucurat atitudinea jucătorilor şi faptul că au reuşit ca în scurt timp să se adapteze şi să bată campioana.

În acest moment, echipa este la 75% din potenţial şi ne-am propus ca în trei sau patru etape să atingem nivelul maxim.

Este o victorie enormă în faţa celei mai bune echipe din ţară, dar să nu ne îmbătm cu apă rece. Mai avem drum lung pînă la salvarea de la retrogradare şi urmează încă o finală, cu Viitorul", a spus Valerii Moraru pentru site-ul sportnews.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (97)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  25 Februarie 2015, 08:46

Băieți, calmați-va. Moraru! Continua! ...si nu te supara pe Rada...e de-al nostru, insa nu se pricepe la business; el era obișnuit de copos, cu sacu' de bani de la loterie...ca si Dinu vama... Cică atunci era ok! Atât de ok, ca era sa crapam...eh. Obligatoriu Înainte!

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Februarie 2015, 07:43
Postat de jovio pe 24 Februarie 2015, 14:01

Tu esti sanatos la cap?Rapidul are traditie?De cand?

De muuuult.... De dinainte de a va aduce rusii pe voi pe tancuri. Si istorie tot la fel. Voi ati fost facuti la comanda din l a b a... Voi sinteti GOI pe dinauntru. daca ati fi in situatia Rapidului de acum sau de acum 30 sau 40 de ani... v-ati risipi ca un fum... ati disparea precum zapada primavara.

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Februarie 2015, 07:39

Ma bucur nespus ca un club de talia Rapidului cu o istorie si traditie NEegalate in Romania , cu niste suporteri unici (in Romania) stilul de suporteri pe care nu multe echipe din Europa i-i au , va ramine in Liga I pentru ca sint sigur (ca marea majoritate a oamenilor dealtfel) ca Rapidul se va salva de la retrogradare. In meciul cu Steaua care este cea mai buna echipa din Romania in momentul de fatza au avut eficacitate 100% , au stat mai bine in teren decit stelistii si au fost superiori tactic. personal cred ca Moraru a vrut sa spuna ca echipa este la 25% din potential nicidecum la 75%. Rapidul are potential mare. veti vedea peste citeva etape.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează