FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Valerii Moraru îi linişteşte pe rapidişti: "Sînt sigur că nu vom retrograda" » Declaraţie surprinzătoare despre situaţia giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 11:23

Rapid este "lanterna roşie" a Ligii 1, cu 11 puncte după 16 etape, însă principalul acţionar Valerii Moraru rămîne optimist în ceea ce priveşte şansele de rămînere în primul eşalon fotbalistic.
"Sînt sigur că nu vom retrograda. Situaţia nu este atît de gravă. Sîntem la patru puncte de Pandurii, prima echipă aflată deasupra liniei de salvare", a declarat Valerii Moraru pentru Sportnews.ro.

Planurile giuleştenilor în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare constau în aducerea mai multor jucători în următoarea perioadă, iar de acest lucru se va ocupa Dinu Gheorghe, cel care este în tratative cu Valerii Moraru pentru a prelua funcţia de preşedinte al clubului.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Decembrie 2014, 09:55

"Sîntem la patru puncte de Pandurii, prima echipă aflată deasupra liniei de salvare"- Sa intelegem ca Pandurii nu mai are nicio etapa pana la finalul campionatului deci nu mai sunt sanse sa faca alte puncte? Hmm...probabil toate echipele sub linia de retrogradare se vor retrage in retur....desi e greu de crezut, acolo sunt echipe cu bugete imense, de ex. Chiajna are buget de salarii cu mult peste dinamo si cefure...rezultate nu prea are.....

vasyfin
vasyfin  •  02 Decembrie 2014, 19:50
Postat de lukasoil17 pe 02 Decembrie 2014, 12:07

aveti companie selecta.... numai voi si dortmund

Am avut-o si pe mata aseara dama de companie,tot Giulestiu sa variat in gura ei.

jalabert
jalabert  •  02 Decembrie 2014, 17:31

si eu sunt sigur ca rapid nu va retrograda .... se va desfiinta.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează