FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru le dă speranţe rapidiştilor: "La vară putem ieşi din insolvenţă! Ar fi păcat să nu ne propunem obiective mai îndrăzneţe"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 14:31

Echipa lui Cristi Pustai are un inceput foarte bun de retur. A obţinut şapte puncte în trei meciuri.

Valerii Moraru, finanţatorul Rapid, a vorbit despre posibilitatea ca echipa să iasă din insolvenţă.

"Ne dorim şi pot spune că este posibil să ieşim din insolvenţă chiar la vară, pînă să înceapă următorul sezon. Din punctul de vedere al procedurilor, sîntem peste aşteptări, în acest moment. Cu dosarele sîntem destul de înaintaţi, dar trebuie să vedem cum decurg lucrurile la următoarele termene. Ar fi păcat de echipă să nu facem tot ce este posibil pentru a ieşi din insolvenţă.

Avem fotbalişti foarte buni, care au demonstrat că au valoare şi ar fi păcat să nu ne propunem obiective mai îndrăzneţe, precum calificarea în cupele europene", a declarat Moraru pentru Mediafax.

Dacă Rapid iese din insolvenţă pînă la 31 mai 2015, echipa poate juca în cupele europene din sezonul 2016-2017. Dacă se depăşeşte această dată, clubul va trebui să mai aştepte un an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
zweepslag
zweepslag  •  11 Martie 2015, 02:13
Postat de adriann_ pe 10 Martie 2015, 17:45

Palmaresul Rapidului cuprinde 7 Cupe ale Romaniei castigate INAINTE de 1944, plus o calificare in finala celei mai importante competitii inter-cluburi a momentului. Toate astea intamplate inainte ca Steaua (ma rog CCA) sa fie infiintata de agentul sovietic Emil Bodnaras. In rest, evident ca palmaresul de dupa preluarea clubului de catre Becali ii apartine ciobanului, dar nu despre ala e vorba. Discutia despre ce nume se pot sau nu inregistra la OSIM e mai lunga, ideea e insa ca Steaua Bucuresti (in aceasta combinatie) e un brand pe care MApN il poate proteja. Sigur, Becali poate inregistra Steaua Pipera (asta ca sa nu zic Steaua Saivanului sau ceva de genu') dar nu cred ca ii convine.

ii poate spune STEAUA CIOBANULUI, numele popular al LUCEFARULUI!

rozu
rozu  •  11 Martie 2015, 00:08

cine se mai uita'n gura ta, sholdovene?!!!

europaaa
europaaa  •  10 Martie 2015, 18:42
Postat de petcu. pe 10 Martie 2015, 16:38

Dinamo si Rapid ies la vara din insolventa ( bine, noi chiar mai devreme, undeva pe la 30 sau 31 martie) Rapidu s-ar putea sa iasa chiar in luna Mai.

vrei sa zici ca da negoita luna asta 3 milioane de euro?? nu cred

Vezi toate comentariile (29)
Comentează