FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Valerii Moraru o înţeapă pe Cristina Andronache: "Fără un sponsor, clubul intra în faliment!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 20:07

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a continuat reproşurile la adresa administratorului judiciar Cristina Andronache, după ce aceasta l-ar fi acuzat că nu a investit niciun ban.

"Am venit cu propunerea să renegociem datoriile curente, au fost acolo nişte exagerări cu penalităţile. Sunt datorii de 2.700.000 de euro aproximativ, după intrarea în insolvenţă. Fără un sponsor, clubul intra în faliment!

Nu vreau să o schimb pe doamna Andronache, dar trebuie să vedem ce este de făcut. Vreau să mă întâlnesc cu ea luni şi să punem lucrurile la punct.

Avocaţii îmi spun că pot să fac plîngeri penale pentru abuz în serviciu, dar clubul are nevoie de linişte. Toate actele erau la Andronache şi nu la contabilul-şef. Maşina de tipărit biletele a fost ridicată de la club, dar şi multe altele. Nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că mergem într-o zonă a conflictelor", a declarat Moraru pentru DigiSport.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 18:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)) el e scolarizat in altceva.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 18:44

pai s-o intepe mai bine..))

pol1iasi
pol1iasi  •  16 August 2014, 03:10

Pai daca aia are ultimul cuvant............iar datoriile sunt de n milioane...sa le achite bre Moraru si va conduce el......pe banii lui....pana nu achita datoriile, Moraru va conduce dupa pisda lui Andronache..asta e legea....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează