FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Valeriu Argăseală a vorbit despre noul Rapid: "E o pată de culoare în fotbalul românesc" » Ce spune despre prezenţa fanilor la meci

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 18:25

Steaua şi Rapid se vor întîlni în prima etapă din returulul Ligii 1, iar preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre situaţia adversarilor şi despre protestul suporterilor stelişti.

" Rapid a avut mereu o viaţă tumultoasă, trăind zilnic evenimente, dar mereu renaşte din propria cenuşă. Este o pată de culoare în fotbalul românesc", a spus Argăseală potrivit Mediafax.

Preşedintele Stelei a comentat şi situaţia suporterilor din Peluza Nord şi Peluza Sud, care au decis să protesteze şi să nu vină la meci pînă cînd problema dintre Steaua şi MApN nu este rezolvată.

"Trebuie să îi înţelegem pe suporteri, pentru că ei sînt legaţi de echipă, dar noi trebuie să respectăm legea. Nu putem face nimic în afara legii.

Cu Rapid, nu vor veni suporterii din galerie. Vor fi pe stadion fanii care sînt dornici să vizioneze pe viu meciul Steaua - Rapid", a spus Argăseală.

Meciul dintre Steaua şi Rapid se va disputa duminică, 22 februarie, ora 20:30, în direct pe LookTV şi DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
sorin13a
sorin13a  •  19 Februarie 2015, 21:32

mai stelistilor daca va mai aud ca RAPID e club comunist chiar sunteti de bacanie ,turneele voastre se numeau spartachiade cand jucati cu tska moscova si sofia si alte echipe minunate .cand am fost cu un amic stelist la meciul de CL wolfsburg cu tska moscova nu ii venea sacreada ca erau moscovitii imbracati in culorile perverse rosu-albastru si in mijlocul steagului aveau........o stea comunista(de culoare...GALBENA) in afara de dinamo kiew,berlin,zagreb si steaua rosie si tska in toate tarile comuniste ce corespondente are rapidul la fostele tari comuniste??? marsh!!!!la stana! de ce nu va numiti FC Stana sau FC GIGI BERBECUL???

sorin13a
sorin13a  •  19 Februarie 2015, 21:23
Postat de supereduardo10 pe 18 Februarie 2015, 09:26

ne-o indoaie de vreo 12 ani ..noroc ca a venit minutul 94 ca altfel aveati zero barat la victorii cu amarata de Rapid....marea echipa satelitit camillor fara nume istorie culori si galerie :)))

poate acum va intelege toata lumea ca fara palmaresul si steaua comunista nu va mai veni mai nimeni la stadion!

magura
magura  •  19 Februarie 2015, 20:04

Nu vin suporterii fcsbeului? Care suporteri? Echipa de langa cimitir a avut numai SIMPATIZANTI!!! N-au avut spectatori in tribuna la meciul cu Astra, nici macar cat a avut RAPID la prezentarea lotului!!! AIA SUPORTERI ADEVARATI, PATIMASI, IUBITORI A TOT CE INSEAMNA RAPID BUCURESTI!!! HAI RAPID!!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează