FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Valeriu Argăseală anunţă sfîrşitul lui CFR, presa din Italia le dă speranţe ardelenilor! Investitori din Rusia sau Elveţia în Gruia?

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 18:01

Plecarea lui Arpad Paszkany a adus multe probleme la CFR Cluj, în mare parte din punct de vedere financiar. Doar o minune îi mai poate salva pe ardeleni. 

Site-ul tuttomercatoweb.ro anunţă că sînt două fonduri de investiţii care studiază posibila implicare la CFR Cluj: "E o echipă interesantă pentru două fonduri de investiţii, unul din Rusia şi altul din Elveţia", scriu italienii.

Vasile Miriuţă a demisionat aseară după meciul cu CSMS Iaşi, scor 4-0, iar jucătorii sînt tot mai nemulţumiţi, avînd salariile neplătite de luni bune.

Valeriu Argăseală a anunţat sfîrşitul echipei din Gruia. Preşedintele Stelei e convins că CFR va vinde toţi fotbaliştii: "Am înţeles se vor despărţi de toţi jucătorii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Noiembrie 2014, 20:20

Ma smecherilor asta ati vrea nu-i asa ? CFR e pe val....temeti-va!

adrimic
adrimic  •  25 Noiembrie 2014, 11:07

scriu italienii!? de la tutomercatoweb.ro!? :)))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Noiembrie 2014, 09:45

Inteligentul asta de Angoseala ar trebui sa nu isi mai dea cu parerea despre alte cluburi. Oricum, adevarul e undeva la mijloc, fostul tusier corupt a fost intrebat de un reporter "Daca cefure intra in faliment, luati jucatori de la ei ?", nu si-a dat el singur cu parerea asa cum suge-reaza acest articol....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează