FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală, plin de nervi după meciul cu ASA: "Dacă nu se iau măsuri, cerem demisia lui Vassaras"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 22:56

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, îl critică şi el pe Istvan Kovacs după arbitrajul foarte slab de la meciul cu ASA Tîrgu Mureş, partidă pierdută de echipa din Ghencea, scor 0-1. 

"Nu ştiu dacă ar mai trebui spus ceva. E foarte greu să joci fotbal, sau să mai spui că acest campionat se mai poate juca. Keşeru şi Rusescu sînt cu comoţii la spital, se pierd jucătorii echipei naţionale.

Noi am avut cu Istvan Kovacs cîteva meciuri memorabile. Nu mai există nici un fel de dubiu că el are o problemă cînd arbitrează Steaua. Mîine îmi rezerv dreptul în Comitetul Executiv să fac o remarcă la adresa arbitrajului românesc, la stadiul în care e acum.

Arbitrul ăsta a oprit o echipă să cîştige, trebuie luate măsuri radicale. Noi l-am refuzat pe Istvan Kovacs, din păcate nu mai putem să facem asta. Nu este o întîmplare, nu cred într-o zi proastă a arbitrului.

Dacă nici după acest meci nu se vor lua măsuri, atunci vom face cerere ca domnul Kyros Vassaras să lase locul altcuiva", a spus Valeriu Argăseală la LookTV:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
thefisherking
thefisherking  •  27 Octombrie 2014, 13:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

As spune ca sunt un pic mai obisnuit cu "efortul intelectual" decat dumneata. Si daca tot am ajuns aici, hai sa mergem mai departe cu sofistica (daca stii ce e aia). Ce ai spune daca ti-as demonstra statistic ca magariile performate de Jiji au aparut mereu ca urmare a modului in care CFR a ales sa-si castige punctele? Vorbim de arbitraje? Pai, de acord, Steaua a avut partea ei de tratamente preferentiale, dar de cand au inceput toate astea? Iti spun eu, dupa primul campionat castigat cu cantec de catre CFR. Daca ne mai amintim si de celebrul meci de la Sibiu, de acum vreo doi ani, ajungem usor la motivul pt care liga asta amarata s-a transformat in licitatie pt favorurile arbitrilo

breitner
breitner  •  27 Octombrie 2014, 09:44

Kovacs a tot "furat-o" pe Dinamo si nu s-a intamplat nimic cu el! Poate acum dispare din arbitraj!!!

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  27 Octombrie 2014, 09:22
Postat de vasglo pe 27 Octombrie 2014, 08:55

E clar, asta-i calea de invins Steaua! La pumni si cu arbitrul!!.:))))))

Steaua numai asa a castigat cu Otelul. Tudor, Dima, Catalin Popa, etc. E bine acum cand patiti la fel?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează