FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală, şocat după decizia Comisiei de Recurs: "S-a dat liber la violenţă!" » Care e starea lui Raul Rusescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 18:43

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, e uimit de decizia luată azi de Comisia de Recurs a FRF de a-i şterge suspendarea de 16 etape lui Gabriel Mureşan. 

“Mureşan poate evolua din etapa viitoare şi e un om căruia i-a fost iertată suspendarea. E curat ca lacrima. Ce părere aş putea să am cînd Comisia de Recurs spune că este inadmisibilă cererea noastră.

Cred că această Comisie judecă în van, în pădure. Nu credeam că e glumă cînd am văzut, m-am aşteaptat să ignore complet realitatea deşi m-a surprins pentru că e un caz celebru.

Dacă această Comisie şi după cîte văd acum reacţiile, supără majoritatea oamenilor, cred că ar trebui să îşi dea seama că nu sînt în acest film al realităţii.  Nu e vorba de Steaua, e vorba de fotbalul din România.

Raul încă vede dublu, iar agresorul este iertat. Nu ştiu ce să mai cred, ori regulile sînt proaste, ori noi nu mai înţelegem nimic.

E o chestie de procedură pentru că au spus că nu e îndreptăţită cererea Stelei pentru că arbitrul a văzut. Este un viciu de procedură în interpretarea comisiei. Am dus şi certificat medico-legal, nu s-a întîmplat nimic.

Nu putem să îl acţionăm în judecată, în civil. Faptul că s-a respins total, în ciuda opiniei publice, majoritară pentru suspendarea Comisiei, înseamnă că e ceva în neregulă. E vorba de un principiu şi orice jucător se va putea folosi de acest caz pentru a scăpa de suspendarea.

S-a dat undă verde pentru violenţă. Nu mai există nici o responsabilitate. Rusescu nu are voie să citească, nu are voie să conducă. Încă vede dublu. Poate doar să se odihnească. Nu mă aşteptam în veci vecilor să se întîmple aşa ceva. 
Legal, nu mai avem ce să facem în ţară referitor la aceast caz.

Eu nu vorbesc cu membrii Comisiei, nu am ce să vorbesc cu ei. Ce dovadă să mai avem, cînd Kovacs a recunoscut că marele lui regret e că nu a dat roşu la Mureşan?

Nu am apucat să vorbesc cu Rusescu. Cred că va avea o reacţie amuzantă, va începe să rîdă. Nu mai are cum să plîngă. De acum îl vom vedea pe Mureşan în teren şi îi vom ridica osanale şi să-l rugăm să mai facă“, a spus Valeriu Argăseală la LookTV.

VIDEO Decizie halucinantă a Comisiei de Recurs a FRF! Gabriel Mureşan a fost iertat de suspendarea de 16 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
thefisherking
thefisherking  •  18 Noiembrie 2014, 20:59

Muresan trebuie prins undeva in privat si articulat cum se cuvine. Si neaparat lovit cu o ranga in scafarlia aia cheala si lipsita de continut. Cand o sa vada si el dublu obiectele, o sa inteleaga ca nu totul e permis doar pt ca asa-i spune felcerul libidinos de la cluj

dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 20:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nici nu stii cat de tare iti dau dreptate. Tuturor celor care accidenteaza grav sa li se interzica accesul pe orice teren atata timp cat cel lovit e accidentat. Nu conteaza echipa celui lovit sau a celui care a lovit !! Altfel se poate ajunge la si mai rau fereasca Cel de sus !Comentariul tău...

dlq1
dlq1  •  18 Noiembrie 2014, 20:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mancare-ai cacarezele "Oaiei " ! Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează