FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA EUROPA LEAGUE LA BUCUREŞTI

Valeriu Argăseală: "Sper să jucăm finala Europa League din 2012"

Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit astăzi, la plecarea în stagiul din Antalya, despre performanţa Federaţiei de a aduce finala Europa League la Bucureşti, anunţă stelişti.ro.

Echipa Stelei a plecat astăzi în al doilea stagiu de pregătire din această iarnă, în Antalya. Preşedintele echipei, Argăseală, a  declarat că şi-ar dori ca Steaua să joace ajungă în finala Cupei UEFA din 2012, finală care va fi organizată pe noul stadion naţional.

"Cred că orice ţară ar fi mîndră să organizeze orice finală europeană, aşa ar trebui să fie şi România. E şi meritul Federaţiei dar şi al echipelor româneşti  care au obţinut puncte în competiţiile europene, şi al Stelei în mod special. Evident, ne dorim să jucăm finala la Bucureşti, mai ales că am ratat finala cu Sevilla în urmă cu cîţiva ani", a spus Valeriu Argăseală.

"E posibil ca în trei ani o echipă din România să joace finala Euro League. Sper să fie Steaua acel grup", a mai spus acesta.

Citeşte mai multe ştiri despre Steaua pe stelişti.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  30 Ianuarie 2009, 17:20

Spre deosebire de sezonul asta in UEFA probabil ca nu vor mai fi Milan si Manchester City. Steaua poate juca acolo, deoarece in 3 ani si 4 luni evolueaza mult tinerii valorosi: -Tatarusanu-22 -Iacob-19 -Prunescu-19 -Ninu-22 -Filip-18 -Tudose-21 -Thiago-23 -Nicolita-23 -Bicfalvi-20 -Ochirosii-19 -Ionescu-19 -Pedriel-21 -Dayro-22 -Toja-23 -Litu-22 -Rusu-18 Veti vedea daca ajung la prima echipa toti ce echipa va iesi !

 •  30 Ianuarie 2009, 17:04

ce-i care nu recunosc ca steaua si rapid au adus punctele sunt niste fraieri.pe punctele alea acuma suntem in champions leegue, altfel visa CFR sa DINAMo sa fie in Champions legue.si Dinamo o sa mai viseze inca vreo 20 ani.FORRTZZA STEAUAAA ceilanit care nu comenteaza la adresa STELEI sunt nite banane sau tarani

 •  30 Ianuarie 2009, 16:22

ahahahaha... cine ma? ahahahaha. pana atunci nu-l mai ai pe oier shef si tu vei lucra in alta parte

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close